|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν δεν έχει άνθρακα μέσα και έχει μόνο σφουγγάρι εγώ θα έλεγα να μη κάνεις τίποτα. Το σφουγγαράκι θα έχει ήδη αποκτήσει κάποια βιολογία , και θα έλεγα να μη το κόψουμε για να βάλουμε βιολογικό υλικό, που δεν θα χωρέσει πάνω από 4-5 πετραδάκια. Αν έχει κουτάκι με άνθρακα , το βγάζεις και προσθέτεις όση ελαφρόπετρα χωράει ή από μια αγγελία να βρεθεί κάποιο παιδί να σου δώσει μια χούφτα από το φίλτρο του, θα λειτουργήσει και σαν μπόλι. Αναγκαστικά όμως θα κάνεις κάθε μέρα αλλαγή , και το ξαναλέω, γέμισε το νερό μέχρι επάνω, τέρμα
|
||||
|
||||
![]()
Κ. Τάκη δεν έχει άνθρακα... Απο οτι θυμάμαι. Η αλήθεια είναι οτι μπορεί να βάλει καμια 20 άρια πετρουλες μικρές.
Εγώ έτσι το έχω σε ενα μικρο ενυδρειακι ενος φίλου με τούλι. Κανει δουλεια... |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν έχει άνθρακα,
ας βάλει μια αγγελία να πάρει λίγο βιολογικό υλικό, 5-10 πετρούλες έτοιμες στρωμένες και ας τις στριμώξει μέσα. Θα έλεγα όμως τώρα να μη κόψει το σφουγγάρι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος μετά απο θάνατο χρυσόψαρου. | ΓΙΩΡΓΟΣ30 | Ασθένειες-Θεραπείες | 9 | 03-05-16 05:54 |
Τι κάνω μετά τον θάνατο ψαριού ; | dinos123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-13 07:47 |
Ερώτηση για Θάνατο | latremena | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 15-07-12 11:10 |
Προωθητικές ενέργειες και εθελοντισμός. | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 20-04-08 22:00 |