|
|
|||
|
|||
![]()
Και ένα πρώτο σχέδιο από την γυάλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα τρυπηματα τα κανουν για τη χρηση σαμπ οχι εξωτερικου φιλτρου.Κανε μια αναζητηση για να δεις διαφορες μεταξυ σαμπ και φιλτρου εξωτερικου.
|
|||
|
|||
![]()
Ποια η γνώμη σας για το Fluval 306?
Μου φαίνεται αρκετά αξιόπιστο με τα όσα έχω διαβάσει τριγύρω. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις διαστάσεις που θες δεν χρειάζεται triplex τζάμι,
10αρι απλό τζάμι θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Αν θες κάνεις την οθόνη ή και τα πλαϊνά crystal clear, τίποτα άλλο Δώσε τα χρήματα του triplex σε κάτι άλλο ποιο σημαντικό
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για ψυχολογικούς και μόνο λόγους θα βάλω κόντρες 40mm περιμετρικά στον πάτο μόνο. |
|
||||
|
||||
![]()
το 10αρι είναι μια χαρά για αυτές τις διαστάσεις και χωρίς κόντρες,
μη του δώσεις βάρος με τις κόντρες, ασε που είναι άβολες
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για θερμαντικό σώμα πόσα Watt θα χρειαστώ? Θα κάνει δουλειά 1 θερμαντικό σε μια άκρη ή θα χρειαστεί να μοιραστούν σε 2 τεμάχια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά εξωτερικού φίλτρου | morfeas2002 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 15-01-12 12:36 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |
Στρώσιμο εξωτερικού φίλτρου! | gregoryn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 10-12-08 18:43 |