|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καμια συμβουλη ρε παιδια? Τιποτα? Εχω τημ εντυπωση οτι πλεον δε τρωει κ ολας. Κακο σημαδι. Αν εχετε δει διαβητικο σοκ καπως ετσι κινείται
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν δούμε κάποια φωτογραφία ή ακόμα καλύτερα κάποιο βίντεο δεν είναι εύκολο να βοηθήσουμε.
Προσπάθησε να τραβήξεις κάποιο καθαρό βίντεο , ανέβασε το στο youtube και βάλε εδώ το link. Πρώτα από όλα όμως κάνεις καθημερινές αλλαγές, το φρέσκο νερό είναι το καλύτερο φάρμακο
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει όμως να στειλεις βίντεο σε μας. Ανέβασε το στο you tube και βάλε λικν εδώ. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το βοηθήσουμε...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια.
ΣΟΣ. Το OH επεσε αρκετα. Ειμαι στο 6 με 6.4. Σορρυ ππυ αργω λιγο η διαφορα η ωρας κ λιγο το υψηλο φορρο εργασιας. Αλλα βλεπψ καθηνερινα τονφορουμ. Στα υπολοιπα φωσφορικα κοντα στο 2 ΝΟ3 10 NH3 μηδεν νιτρωδη μηδεν Πως ανεβαζω το oh χωρις buffer ? Στο πετ σοπ θεωρουν πως μπορει να εχει βακτηριο το ψαρακι ------------------------- ΣΣΣΣΣΟΟΟΟΙΙΟΣ..... σοβαρη παρενέργεια Με κάποιον μαγικο τρόπο το ψαράκι μπηκε μεσα σε ενα πηθαρι που ειχα στο ενυδρειπ και ειχε διπλωθει. Αναβαζω φωρο να δειτε. Μετα βιας το εβγαλα αλλα η κατασταση πλεον επιδεινώθηκε. Γανισε πληγές πειτε νου παιδια. Αλλατι κ μελαφιξ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antegeia7 : 02-07-17 στις 16:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Σε Συνέχεια του προηγουνεβου παρακαλω δειτε φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι. αλατι και μελαφιξ
βγαλε αυτα τα ψευτικα διακοσμητικά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφη χρυσοψαρου και κοι | panos70 | Χρυσόψαρα | 2 | 04-05-17 18:56 |
Ειδος χρυσοψαρου? | Poseidon | Χρυσόψαρα | 11 | 17-02-16 02:21 |
Περιεργη συμπεριφορά πλατυ | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 17-07-11 09:48 |
νεα χρυσοψαρου!!!! | LunaDark | Χρυσόψαρα | 22 | 09-05-11 00:53 |
fighting coanch-περιεργη συμπεριφορά | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 04-11-06 22:56 |