|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εποξική ρητίνη ή χρώμα κατάλληλη για δεξαμενές πόσιμου νερού
|
|||
|
|||
![]() Η εποξικη ρητίνη η τελείως διαφανής μας κανει?Το λεγόμενο υγρο γυαλί. |
|
|||
|
|||
![]()
Κανένας?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα η εποξικη ρητινη αν θυμαμαι κατα κυριο λογο ειναι διαφανής μερικες ομως κιτρινιζουν λιγο (και αυτο αν δεν κανω λαθος επειδη εχουν προστασια για την υπεριώδη ακτινοβολια).
Στη φωτο που σου βαζω εκανα χυτευση για να μονωσω την αντίσταση και η σιγκεκριμενη κιτρινιζει, ομως η ιδια ρητινη με δυο χερια περασμα στο ενυδρειο δεν του αλλαξε το χρωμα βεβαια ειναι και καφε το ξυλο οποτε δεν θα φαινοταν ιδιατερα η διαφορα. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εποξειδικη ρητινη 2 συστατικων 1kg (καταλληλη για τροφημα απο NEOTEX) εχει στο μοσχατο μαγαζι που πουλαει...κοστιζει γυρω στα 25 euro .. εψαχνα πριν ενα μηνα και εγω και ειχα βρει αυτον .. αν θες πληροφοριες σου στελνω inbox
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις.
Tanganyika στειλε μου σε παρακαλω αν δεν.σου κανει κοπο. |
|
||||
|
||||
![]()
christopher το πηρες το πμ ? στην ερωτηση σου μετα αν δυσκολευτηκα να τον βρω ..απαντησα αλλα δεν μου δειχνει οτι σταλθηκε το μυνημα ..το εχεις παρει ??? η μονο ενα εχεις παρει που αναφερει διευθυνση κλπ ??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY πλάτη για malawi... | gordon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 19-06-16 22:17 |
DIY Φίλτρο πλάτη | νικοσ3347 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 31-05-15 12:28 |
Πλάτη για ενυδρείο | teris_1984 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-05-15 17:27 |
DIY Πλάτη ενυδρείου | Γιώργος N. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 10-06-13 21:24 |
πλάτη Viv? | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 2 | 18-03-11 18:53 |