|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παίζουν βέβαια πολλοί παράγοντες ρόλο, όπως, η υγρασία του χώρου, από τους ποιο σημαντικούς παράγοντες, αν υπάρχει μεγάλη υγρασία θα υπάρχει μικρότερη εξάτμιση και άρα μικρότερη μείωση της θερμοκρασίας , τα ανεμιστηράκια να χτυπάνε επάνω στο νερό και να είναι κοντά στην επιφάνεια, με όσο μεγαλύτερη ορμή πέφτει ο αέρας επάνω στην επιφάνεια του νερού , τόσο μεγαλύτερη εξάτμιση και άρα μεγαλύτερη πτώση της θερμοκρασίας, να υπάρχει δίοδος διαφυγής του αέρα, να μην εγκλωβίζεται μέσα στο καπάκι γιατί τότε παραμένει υγρός ο αέρας μέσα στο καπάκι και άρα μικρότερη εξάτμιση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα ανεμιστηράκια σου χτυπάνε επάνω στην επιφάνεια του νερού κάθετα ή χτυπάνε σε κόντρες ή σε άλλο εμπόδιο ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Λοιπόν πήρα εξοπλισμό για να φτιάξω ψύξη για το ενυδρείο των μικρών ψαριων... Το δυνδεσα με ένα μετασχηματιστή 12volt ![]() Εκατόν εικοσαρι ειναι ------------------------- Μου φαίνεται απλά πως δεν έχει επαρκή ροή αέρα γιατί ας πούμε ο αέρας γίνεται αισθητος με το χέρι περίπου τριάντα εκατοστά μακρυά του. Ειναι φυσιολογικό αυτό; Ο ανεμιστήρας είναι 0,14 αμπέρ και 1200 rpm ![]() ![]() ------------------------- Μπορεί π.χ να σηκώσει μία χαρτοπετσέτα σε τέτοιο βαθμό: ![]() Καλά είναι; ------------------------- Έτοιμο το μικρο😁😁😄 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 23-06-17 στις 20:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το "120αρια" δεν λεει τιποτα. Υπαρχουν κατι "αθορυβα" ψοφιμια 120αρια που δεν κανουν ουτε για 50λιτρο Εγω εχω 3 Χ 120αρια με 75cfm ροη αερα, σε 500λιτρο κρυου νερου και φτανουν
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύστημα ψύξης σε Rio 180 | manos3 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 90 | 21-04-16 07:24 |
DIY Fan Flap Σύστημα ψύξης | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 01-03-13 14:07 |
Σύστημα ψύξης/θερμανσης σε rio 240 | Maverick | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 09-05-11 22:14 |
Σύστημα ψύξης σε (μελλοντικό) χρυσοψαροενυδρέιο! | Τηλέμαχος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 75 | 22-08-10 19:04 |
Εξωτερικό σύστημα ψύξης | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-09 19:32 |