|
|
|||
|
|||
![]()
Η αγάπη σου για το χόμπι δεν αλλάζει....
ο χρόνος σου και το μεράκι σου φαίνονται συνέχεια!!! Ωραίες παρουσίασης έχεις κάνει περιμένω να δω και την συνέχεια! |
|
|||
|
|||
![]()
οτι έψαχνα να δω που μπορώ να σε ευχαριστήσω για την δουλειά που κανεις τοσες μερες δν εχω θαλασσινο ενυδρειο αλλα εδω και 2 μερες απολαμβάνω να διαβάζω για αυτα τα πανέμορφα πλασματα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα ευχαριστώ και από εμένα Νίκο. Αν και είναι λίγο για τον κόπο σου.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Σας Ευχαριστω πολύ όλους για τα θερμά σας λόγια! Μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για την συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά respect Νίκο .
Όμορφα και λιτά , συγχαρητήρια !! ![]() ![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νίκο, έχεις κάνει πολυ καλή κ οργανωμένη δουλειά! Θα μείνει παρακαταθήκη στο φορουμ
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλό Νίκο! Μπράβο για τον κόπο σου! Μια προσθήκη που ίσως μπορεί να γίνει είναι να βάζεις και το εύρος τιμών που έχουν τα είδη για να μην πιάνονται και πολλοί "κορόιδα" των πετ σοπ, δεν ξέρω αν είναι εφικτό αλλά θεωρώ ότι θα ήταν καλή ιδέα και την είπα ..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμώνες , σχόλια - παρατηρήσεις | voas | Ανεμώνες | 4 | 03-05-17 20:07 |
Το Νέο μου Ενυδρείο – Παρατηρήσεις/ Σχόλια | danny | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 25-10-12 12:38 |