|
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα δεν είναι αν είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους σε ενυδρείο τέτοιου μεγέθους, αλλά εφόσον γίνει, τι θα κάνεις τα μικρά (έχε υπόψιν σου ότι γεννάνε περίπου 2000 αυγά και περισσότερα) που θα προκύψουν από τη γέννα αυτή.
Αν αποκτήσεις συμβατό ζευγάρι (με τον τρόπο που σου ανέφερα στην προηγούμενη δημοσίευση), η αναπαραγωγή τους, με λίγη προσοχή και υπομονή, είναι όντως εφικτή στο ενυδρείο που διαθέτεις. Αφού σου αρέσει τόσο πολύ, κάθισε πρώτα να διαβάσεις για να ενημερωθείς (μπορείς να ξεκινήσεις από το φόρουμ μας, τη σελίδα του Τάκη Τσάμη και γενικότερα το διαδίκτυο) ώστε να πραγματοποιήσεις με επιτυχία τη σκέψη σου αυτή. |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ. Συνεχίζω το διάβασμα και ξεκινώ το στρώσιμο την ερχόμενη εβδομάδα.
Μέχρι τώρα δεν έχω δεί στα καταστήματα oscar που να συμφωνούν τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά μ'αυτά που διάβασα στο περιοδικό του Συλλόγου, πχ δεν είχαν τα χρώματα που περιγράφονται (βρήκα πολλά albino και λίγα tiger) η δεν είχαν την κηλίδα στη βάση της ουρας. Γνωρίζετε μήπως αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που ειδικεύεται σε oscar. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ηθελα να σε συμβουλεψω να κανεις υπομονη, για να βρεις το τελειο ψαρι! Ψαξε πιο πολυ και σε ευρος μαγαζιων και σε διαρκεια χρονου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
PHILIPAN καλως ηρθες κι απο μενα
Κι εγω ψαχνω αυτη την εποχη για Oscar. Ας αλληλοενημερωνομαστε λοιπον. |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρω από πρώτο χέρι ότι ο φίλος Philipan δεν ψάχνει πια για οσκαρ.
Έχε κατά νου ότι το θέμα αυτό δημιουργήθηκε σχεδόν δύο χρόνια πριν! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Thanks Γιωργο
Το προβλημα ειναι οτι δεν φαινεται η ημερομηνια καταχωρησης του καθε post. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oscar | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 22-12-02 19:26 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |