|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτα την αμμο και μετα της πετρες.Αλλα εβαλα της φαρδιες πρωτα για να πατησουν καλα...
|
||||
|
||||
![]()
σκάβουν οι κιχλίδες... και μετατοπίζονται οι πέτρες... και πέφτουν και καμια φορά...
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω και θα το διορθοσω με την πρωτη ευκαιρια αποστολη.
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός αφού δεν είμαι άλωστε πριν από καιρό όταν πήρα το δικό μου 300αρι της ίδιας εταιρείας (δεν το γράφω στο προφίλ γιατί το έχω δώσει) το αγόρασα από έναν φίλο (μαγαζί) και το παραγγείλαμε από τον αντιπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα. Τον ρωτήσαμε λοιπόν τότε αν πρέπει να βάλουμε από κάτω φελιζόλ. Η απάντηση που πήραμε μετά από δική του ερώτηση στην κατασκευαστική είναι πως όχι ο πάτος του ενυδρείου είναι έτσι κατασκευασμένος και άσχετα αν αφήνει ένα μικρό κενό δεν χρειάζετε τίποτα μπορεί λεει μάλιστα να αλάξει τον τρόπο που δέχετε την πίεση το τζάμι κάτω στον πάτο που αντιθέτως να δημιουργήσει πρόβλημα (μη με ρωτάτε τι θέλει να πει ο ποιητής δεν ξέρω). Όλα αυτά βέβαια ισχύουν όταν το ενυδρείο είναι τοποθετημένο στο έπιπλο της ίδιας της εταιρείας για το κάθε ενυδρείο της.
Μπορεί να είναι και μπαρούφες όλα αυτά μπορεί και να είναι μαρκετινίστικες δικαιολογίες δεν ξέρω τι! Απλά σας μεταφέρω αυτά που μου είπαν.
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα ειναι αυτα που λες...αλλα...για φελιζολ κατω απο τον πατο εξω απο το ενυδρειο.
Εμεις λεμε για φελιζολ μεσα στο ενυδρειο πανω στον πατο.Αναμεσα στις πετρες και τον πατο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ!? Είναι safe? Το φελιζόλ δεν βγάζει διάφορα? Δεν είναι τοξικό? Είπαμε μαθαίνω ε!?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι ασφαλές. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο τανκ, αλλα ποιο? | gregman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-11-05 01:26 |
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! | BLUE BIMPWE | Malawi | 20 | 22-04-05 15:17 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ | red rubin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 10-08-04 23:39 |