|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και ξαναρωταω, ας αφήσουμε τα υπόλοιπα υλικά....την αμμο μπορεί να τη βάψει; Το έχει πάθει ποτέ κανείς;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι άμμο εχεις ; εγώ που έχω κι άμμο σε ενα σημείο για τη διακόσμηση δεν μου την έβαψε. |
|
||||
|
||||
![]()
Πανο , θα φύγει βρε συ το χρώμα,
δεν μπορεί να μείνει, μετά από 2-3 αλλαγές θα φύγει
|
||||
|
||||
![]()
Να πω κάτι χαζο ; γιατί δεν βγαλεις λίγη άμμο να δεις αν την έβαψε ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι θα καταλάβω με αυτό; Η άμμος είναι πράσινη. Από τι είναι δε ξέρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανο απο το φάρμακο είναι. Μόλις το δοκιμασα. Προσπαθώ να ανεβασω φωτογραφία τόση ωρα. Απο την εξαιρετική πετρολ άμμο μου κι το σωληνάκι μου. Αλλά δεεεν ακόμα. Το σωληνάκι όπως σου ανεφερα πιο πριν αποτέλεσμα θεραπείας πριν απο ενα χρόνο. Και ακόμα είναι μπλε μπλε
Η άμμος πιστεύω δεν θα μείνει. Όπως κι δεν έμεινε και σε εμένα. Απλως δεν του έδωσα σημασία όταν εκανα την θεραπεία. http://imgur.com/a/yyhc2 έτσι δεν έχει γίνει ; Για αυτό σε Ρώτησα κι τι άμμο εχεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια καλημερα εγω βασικα ψαχνω το το exit κ δεν το βρησκο πουθενα ξερετε καποιο καταστημα να το εχει??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΦΕ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ | PATS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-03-11 14:58 |
''ξινονται'' στην αμμο.... | manos_samos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 19-02-11 16:03 |
πρασινο χαλι στην αμμο | GODLIGHT | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-12-10 03:18 |
θερμοστατης στην αμμο | Singha | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-03-10 20:11 |
Ενυδρείο με πράσινο=πορτοφόλι χωρίς "πράσινο"? | Iann_is | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 11-12-07 18:24 |