|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοσμά μήπως είχανε κανένα παράσιτο από όταν τα πήρες και κατέληξαν τώρα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα αυτο δεν μπορω να το ξερω.Απο σωστο παιδι ειναι με species ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοσμά ρώτησε τον μήπως έχει παρατηρήσει και αυτός ανάλογα προβλήματα και μήπως ξέρει την θεραπεία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά. .......είναι πολύς καιρός,στον 1-1.5 μήνα θα έδειχναν πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σας πω εγω τι υποψιαζομαι να ακουω γνωμες.Μηπως τα ψαρακια που εχουν γεννηθει με την μεθοδο stripping βγαζουν προβληματα ή δεν κανει να αλλαζουν περιβαλλον οταν ειναι πολυ μωρα?
------------------------- Χιλια συγνωμη παιδια μπερδευτικα.Κοιταζα τις ημερομηνιες τωρα.Τα εβαλα τελος απριλιου.Δηλαδη δεν εχουν περασει 2 μηνες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 16-06-17 στις 09:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά αρχίσανε να συμβαίνουν όταν ανέβηκε η θερμοκρασία (εξωτερική) ?
Έχεις βάλει το φίλτρο ή τον κυκλοφορητή να βαράνε και την επιφάνεια για να δημιουργούν οξυγόνο ? Βάλε και ένα θερμόμετρο να σιγουρευτείς ότι ο STC δείχνει σωστά νούμερα. Αν τα ψάρια σου είχαν πρόβλημα από πριν, τότε στις 3 βδομάδες μαξιμουμ θα είχες τα πρωτα θύματα. Εσένα σου εμφανίζεται το ένα μετά το άλλο τώρα, αρα κάτι έγινε τώρα. ¶λλαξες κάτι ? έβαλες κάτι νέο μέσα ? έριξες κάτι νέο στο νερό ? |
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασια εχει ανεβει αρκετο καιρο (το σπιτι μου δεν εχει μονωση και ειναι πολυ ζεστο).Οξυγονοση απο αναταραξη εχω πολυ καλη και φυσικα εχω θερμομετρο να ελεγχει τον stc ο οποιος μου κραταει την θερμοκρασια σταθερα 26 - 26,3 το ανωτερο που εχω δει.
Μπορει να εχει καποιο θεμα το ανοσοποιητικο τους,δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα ή καποιο παρασιτο που δεν ξεχωριζει με το ματι-τι να πω |
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπήρχε κάτι τέτοιο..........θα είχαν παρουσιάσει κάτι πολύ νωρίτερα,3 μήνες είναι αρκετά μακριά!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ps.saulosi | anonymous20 | Malawi | 3 | 22-06-12 11:35 |