|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο σουπερ μάρκετ μπορεί να χει καμια βεντουζιτσα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Βεντουζίτσα είχε και το πετ σοπ. Απλά βεντούζα που να πιάνει και την σύριγγα που θα βρούμε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήγαινε στο Πετ ΣΟΠ κι πάρε ενα θερμόμετρο μικρο , δεν είχε βεντούζες αεραντλίας; μου κανει εντύπωση
Να δεις μονο να μπορεί να βγει... Απο το σουπερμάρκετ έλεγα αυτές που έχουν σαν θηλιά... |
|
|||
|
|||
![]()
Είχε αλλά η σύριγγα είναι λεπτή και δεν την αγκαλιαζαν!
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι αν απλα το τοποθετουσες πιο ψηλα δεν θα είχες θέμα...
Ποσο μικρο σωληνάκι εχεις πάρει ; |
|
|||
|
|||
![]()
Η σύρριζα ειναι 10μλ όπως ακριβώς στο βίντεο στο youtube. Τώρα όσο αφορά τα σωληνάκια που πήρα δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορέσω να κάνω δουλειά με αυτά. Το ένα είναι χοντρό και σκληρό και το άλλο είναι το κλασσικό που έχουν τα φίλτρα μας για τις φυσαλίδες. Το χοντρό δεν εφαρμόζει στην ανεπίστροφη βαλβίδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί την χρειάζεται τη σύριγγα ;
Εγώ θα σου πρότεινα σωληνάκι για αεραντλία. Απλως να είναι λίγο χοντρά... Για δείξε μου λίγο το βίντεο... Εγώ δεν χρησιμοποίω πουθενα σύριγγα |
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός αν το βάλω έτσι το χοντρό λάστιχο και το βάλω σιλικόνι εκέι στην ένωση ώστε να μην χάνει.
![]() ![]() Το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=KR5A...ature=youtu.be |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |