|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ όταν βρέθηκα με ψάρια από το πουθενά, χωρίς να έχω σκεφτεί ποτέ ότι θέλω ενυδρείο μπήκα και διάβασα εδώ διάφορα και έδωσα ο,τι μπορούσα σε αυτά. Το gab όμως ξεκίνησε ουσιαστικά πιο μετά για μένα. Όταν είδα ότι αυτό μου αρέσει έκανα εγγραφή, άρχισα να ψάχνω, να ρωτάω και να θέλω περισσότερα.
Για μένα κυρίως είναι 2 πράγματα το φόρουμ μας. Το ένα είναι ότι ο ένας βοηθάει τον άλλον για να πάει στον σωστό ενυδρειακο δρόμο και το άλλο είναι η διάθεση για εξερεύνηση και ανακάλυψη. Αυτό το δεύτερο είναι που έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Προσπαθούμε με κατασκευές και πειράματα να βελτιώσουμε και να κατανοήσουμε πράγματα που πολλές φορές δεν τα βρίσκουμε έτοιμα κάπου γραμμένα.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πολλαπλών επιλογών: Εσάς ποια strain σας αρέσουν? | Γιώργος Κ | Δίσκοι | 24 | 12-10-13 08:07 |
Τί μπορεί να σημαίνει αυτό? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-02-09 15:15 |
Πόσοι απο εσάς έχουν ΑΣΤΑΚΟΥΣ ή αλλα καρκινοειδή στα ενυδρεία σας? | AQUA PURA | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 28-03-07 16:08 |
Τι σημαίνει ΡΜ (ΠΜ)? | malawi | Greek Aquarist's Boards | 9 | 18-07-06 12:53 |