|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δηλαδη αν τα ταισω τωρα σε μια ωρα ποσο θα δειξει 80???? ------------------------- Το νερο της βρυσης δεν μπορω να το φτιαξω αμεσα. Δεν μπορω να αγορασω φιλτρο. Δυστυχως μου φαινεται οτι θα πρεπει να μαθουν να ζουνε με νιτρικα και αν ποτε τα χασω θα το μαζεψω και τερμα Απο αντικειμενο ξεκουρασης και ευχαριστησης αρχισε και γινεται αγχους και προβληματων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 13-06-17 στις 20:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως το σφουγγάρι η το βαμβάκι είναι πολύ λερωμένα ; Ρε παιδιά αυτά τα υποστρωματα τα διαβολικα που βάζετε μπας και ανεβάζουν τα νιτρικα ; Δεν ξέρω.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να βγαλω να κανω ενα καθαρισμα το σφουγγαρι και αλλαγη το βαμβακι? Το σφουγγαρι με νερο ενυδρειου σωστα? Το βιολογικο υλικο δεν το ακουμπαω |
|
||||
|
||||
![]()
Νιτρικα μονο αν βγαζει αμμωνια και μετατρεπεται σε νιτρικα αλλα το βλεπω απιθανο
|
|
||||
|
||||
![]()
τάισε τα Μπαμπη.
Βρε Μπάμπη πόσο κάνουν 7-8 10λιτρα εμφιαλωμένο νερό ; Ετσι για το γμτ να δούμε μια φορά πως λειτουργήσει με νερό χωρίς νιτρικά , η να βρεις μια πηγή με νερό χωρίς νιτρικά
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για το εμφιαλωμενο να παρω . Ποια εταιρια βγαζει 10λιτρα??? Αν πω για 1,5 λιτρα θελω 47 μπουκαλια Απ΄οτι ειδαμε τυχαια προχθες σε ποσταρισμα του Σταυρου οι περισσοτερες εταιριες εχουν Νιτρικα και μερικές και νιτροδη ------------------------- Παράθεση:
Εξαλου εκλεισα 2 μηνες μαζι με το στρωσιμο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 13-06-17 στις 20:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για το υποστρωμα ελεγα Μπαμπη ,καθαρισε το καλο ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκούπα βυθού και καθάρισμα σε σφουγγάρι και βαμβάκι με νερό ενυδρειου.
Εγώ πήρα μια ρυτινη για τα νιτρικα αλλά κάνει μια μέρα για να μηδενίσει το βαρέλι και βαρέθηκα. Σήμερα πχ κουβάλησα από πηγή 100 λίτρα και έκανα μια αλλαγή. Αλλά είναι κοντά στο σπίτι μου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βαμβακι έχω να βάλω καινούργιο. Το νερό το ετοιμάζω με φίλτρο με άνθρακα σε 1 ώρα δε λέει να το κάνω τώρα 1 ημέρα |
|
||||
|
||||
![]()
Τα εμφιαλωμένα μπορεί να έχουν νιτρικά κι νιτρώδη... Αλλά όχι όσα έχετε στο νερό σας. Ας το κάνουμε κι έτσι να δουμε... Αλλιως παιζει κάτι άλλο... Συμφωνώ και επαυξανω για το καθαρισμό του βυθού με σκούπα... Μπορεί να έχει μείνει κάτι ποτε δεν ξέρετε... Κι το σφουγγαρακι...
Μην απογοητευεστε. Καταλαβαίνουμε οτι έχετε ταλαιπωρήθει πολύ, αλλά αν βρούμε πως να τα μειώσουμε ή σε τι οφείλονται μετα όλα θα ναι εύκολα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |