|
|
||||
|
||||
![]()
κανε μια αλλαγη. στο βαρελι βαλε 5πλη δοση prime για τα καθαρά λίτρα του νερου που θα αλλαξεις.
αφησε το μιση-μια ωρα και μετρα νιτρικα στο βαρελι να δούμε αν τα μηδενισε. |
|
||||
|
||||
![]()
βρε Γιάννη, το Prime δεν θα αλλάξει τα νιτρικά, δεν έχει λόγο να το κάνει αυτό
|
||||
|
||||
![]()
θεωρητικά αποτοξινωνει και τα 3...
http://www.seachem.com/prime.php |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μη τα πιστεύεις και όλα. Αν έχει νιτρικά το νερό της βρύσης δεν το γλυτώνει το φίλτρο με ρητίνη, τα ίδια λέω και με τον Μπάμπη στη Μυτιλήνη , δύσκολες καταστάσεις αυτές ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απλα μια δοκιμή να γίνει, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα.
δεν το εχω δοκιμάσει, για να ξέρω σίγουρα και θα ταν ενδιαφέρον. δεν τα πιστεύω ολα, αλλα πιστεύω πως για να το αναφέρει, τουλάχιστον θα τα κανει μη βλαβερα για τα ψαρια, απλα σαν τεστ θα θελα να δω κι αν τα ριχνει. |
|
||||
|
||||
![]()
για κανε καμια ακομα προσπάθεια αν δεν βαριέσαι...
πας για ρητινη όπως και να χει.. δεν χρειάζεται να ρωτήσεις κανεναν η να περιμενεις απάντηση, παιρνεις τα εξαρτήματα και τα βάζεις μονη σου. μπορώ να σε βοηθησω στο τι πρέπει να παρεις και πως να τα συνδέσεις |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάθος Ξεκίνημα...βελτιωμένη συνέχεια; Και τώρα τί; | BabiRico | Αρχάριοι γλυκού νερού | 39 | 28-01-17 08:39 |
Λάθος ώρα | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 5 | 21-12-05 00:41 |
Λάθος ξεκίνημα - Προβλήματα στρωσίματος | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 18-05-04 12:57 |
Ερώτηση από αρχάριο...ή αλλιώς ...λάθος ξεκίνημα | vakol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 17-02-04 06:36 |