|
|
||||
|
||||
![]()
με τα ψάρια που θες να βάλεις, δεν νομίζω πως χρειάζεσαι PH & GH,
αυτά μια φορά μετράς το νερό του δικτύου και ξέρεις τι έχεις, μόνο αν κάνεις προετοιμασία νερού τα χρειάζεσαι, και αυτό μέχρι να βρεις τις ρουτίνες σου
|
||||
|
||||
![]()
Απλά επειδή νομίζω ότι υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το ph ( όπως κοχύλια που είχα μέσα και δεν το ήξερα ) νόμιζα ότι πρέπει να παρακολουθώ και το ph. Οπώτε επικεντρώνομαι στα νιτρικά αρχικά και βλέπουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να βγάλεις τέτοια αντικείμενα από το ενυδρείο,
ειδικά αν είναι ασβεστολιθικά
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό , οι πέτρες που έχω μέσα είναι απο ποτάμι μαζεμένες πως μπορώ να μάθω αν είναι ασβεστολιθικές? Εχει να κάνει με το ph ? δλδ να διαπιστώσω τι αντίδραση γίνεται όταν έρχεται σε επαφή με όξινο υγρό ? η κάπως αλλιώς?
|
|
||||
|
||||
![]()
ρίχνεις ακουαφόρτε, αν αφρίσει είναι σίγουρα,
αν δεν αφρίσει τις βάζεις σε ένα κουβά με νερό και κάνεις τεστ μόλις τις βάλεις και κάνεις πάλι μετά από μία εβδομάδα, αν έχει ανέβει η GH τότε είναι
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πλ για τις χρήσιμες πληροφορίες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και με βοήθησε πολύ ο φίλος απο διαφορετικό θέμα. Πιστεύω είναι ιδανικά και σε βατή τιμή. Πλ σωστή καταχώρηση του φίλου να προσθέσει φωτογραφία
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το πολυτεστ είναι αρκετά οικονομικό σε σχέση με το να πάρεις το κάθε τεστ ξεχωριστά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Melanotaenia Praecox | antricos | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 4 | 11-03-14 23:18 |
Melanotaenia praecox | aquahobby | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 2 | 23-12-10 14:31 |
melanotaenia praecox | andst87 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 4 | 07-04-09 12:11 |
melanotaenia praecox | paulos | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 1 | 17-04-08 10:49 |