|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο καλό είναι όταν επισημάνουμε ένα λάθος , να λέμε που είναι το λάθος,
και να εξηγούμε τι είναι λάθος, και ποιο κίνδυνο έχει αυτό το λάθος. Και όπως είπα και πριν, άλλο το λάθος και άλλο η πιθανή υπερβολή. Δεν μπορεί δηλαδή να μου λέει κάποιος πως είναι λάθος που πριν μπω στο ασανσέρ ελέγχω αν υπάρχει πάτωμα, υπερβολή είναι , λάθος όμως όχι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο αυτές τις ημέρες κλείνει 3 χρόνια.
3 χρόνια συνεχούς λειτουργίας με βροχές , κρύα, χιόνια και τρελές ζέστες. Από τότε έχουν γίνει κάποιες προσθήκες και βελτιώσεις στον εξοπλισμό αλλά η βασική κατασκευή είναι η ίδια. Μπορώ να πω πως η κατασκευή είναι όπως τη 1η ημέρα που γέμισε με νερό, αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Ελπίζω να παραμείνει έτσι για πολλά πολλά χρόνια ακόμα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Τακη.
Εσυ προχωρας και μοιραζεσαι την εμπειρια σου μαζι μας χαριζοντας μας πολυτιμες γνωσεις |
|
||||
|
||||
![]()
να τα 100στησει Τακη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να τα 100ήσεις....!
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το προηγούμενο προφίλτρο τελικά δεν έμεινα ικανοποιημένος,
καθάριζε πολύ καλά αλλά μπούκωνε πολύ γρήγορα, ήθελε ακόμα και 3 φορές την εβδομάδα καθάρισμα, έτσι έφτιαξα άλλο, λειτουργεί ήδη 3 εβδομάδες και τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, το άφησα 2 εβδομάδες χωρίς να το καθαρίσω και άντεχε και άλλο ![]() Αυτό είναι το καινούριο κουτί με σήτα με χοντρές τρύπες και μέσα έβαλα δίχτυ σαν και αυτό που φτιάχνουν σακιά για πατάτες το δίπλωσα μερικές φορές και το έβαλα μέσα στο καινούριο κουτί και μπαίνει συρταρωτό όπως και το προηγούμενο και στη θέση του
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |