|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στην αυλή του γείτονα είχαν μαζευτεί με σκουπόξυλα να την εξολοθρεύσουν .Πήγαμε με μία απόχη την πιάσαμε κ την δώσαμε , όχι πουλήσαμε , στο petshop . Μοιράστηκα την εμπειρία μαζί σας και κατάλαβα το λάθος μου . Θα έπρεπε να τους αφήσω να την σκοτώσουν... ![]() υ.γ.Να κάνουμε και λίγο black χιούμορ ε??? |
|
|||
|
|||
![]()
Το καλυτερο θα ηταν να την παρεις και να την αφησεις καπου με φυση παραπλισια που να μην κινδυνευει τοσο αμμεσα απο την ανθρωπινη επαφη η δωστην στην ΑΝΙΜΑ αυτοι ξερουν.. ειναι δυσκολα ζωα και δεν κρατιουνται ευκολα στην αιχμαλωσια..
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι απεγινε τελικά η σαύρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Άσε να μην πω την γνώμη μου για το ΑΝΙΜΑ τώρα
![]() Απαράδεκτος φίλε. Καλά έκανες και την έσωσες και μπράβο σου (ποιοι ηλίθιοι ήθελαν να εξοντώσουν το τέρας;;; ![]() Εμείς στο χωριό μου την λέμε γαϊδουρογκουστέρα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε fotisamor αν άφηνες την σαύρα και την σκότωναν και την έβγαζες φώτο σκοτωμένη θα έλεγαν καλά γιατί δεν τους εμπόδισες;
Για μένα έκανες κάτι που έσωσε το ερπετό, μπορεί να μην έκανες το καλύτερο αλλά η σαύρα εξαιτίας σου είναι ζωντανή και στην τελική αυτό μετράει και ακόμη και τώρα μπορείς να την πάρεις και να την αφήσεις ελεύθερη και όλα καλά. Και ενώ έκανες όλα αυτά, κάποιοι "αλάνθαστοι" το μόνο που έχουν να σου πούνε είναι ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχεις κάνει διάφορες παρανομίες...! Παιδιά μήπως να χαλαρώσουμε λίγο...!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσύ τι υπονοείς με το "αλάνθαστοι" ;
|
||||
|
||||
![]()
Ετυμολογία [επεξεργασία]
αλάνθαστος < στερητικό α- + λανθάνω (: μου διαφεύγει της προσοχής) Επίθετο[επεξεργασία] αλάνθαστος -η -ο που δεν έχει λάθη ή σφάλματα αλάνθαστη ορθογραφία που δεν κάνει λάθη ή σφάλματα το ένστικτό μου είναι αλάνθαστο Συγγενικές λέξεις αλάνθαστα αλάθητος λαθεύω λάθος... ...Σε κάλυψα; ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνώριση... | aaaooll | Malawi | 5 | 12-04-08 23:19 |
Αναγνώριση | Xotikouli | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 19-09-06 09:49 |
Aναγνώριση...! | guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 15-09-06 18:33 |
Αναγνώριση - Help | nickall13 | Malawi | 0 | 24-01-06 00:13 |
Αναγνώριση | koko | Malawi | 14 | 17-07-04 02:35 |