|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλη κουβεντα...
εξαρτάται, αλλωστε δεν φτανουν ολα 40 εκ, ουτε καν 30. επομένως, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το κοι οπως και να το κανουμε θα τα ξεπερασει αυτα τα εκ.Σιγουρα! Αρα? Βεβαια η διαβιωση σε μια λιμνη για ενα χρυσοψαρο δεν ξερω σε τι μεγεθος θα το οδηγησει...οποτε ειναι οντως μεγαλη κουβεντα..
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη,
μετά από 3-4 χρόνια που έχεις ένα χρυσόψαρο μπορείς να πεις αν χωράει σε ένα ενυδρείο 1,20 ή 1,50 ή και ακόμα 1,80
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ειμαι της αποψης οτι το θελουν το 1.80 αλλα τεσπα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μα για αυτό είμαι εδώ, για να πιάνουμε μεγάλες κουβέντες και να κατανοούν οι νεότεροι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christoschor : 02-06-17 στις 18:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οχι βρε δεν το ειπα ετσι...
Αυτο που ηθελα να γινει αντιληπτο και ξεκαθαρα κατανοητο αν και αυτα τα ξερει καλυτερα η αρτεμησια,ειναι οτι τα Κοι εχουν μεγαλυτερα ποσοστα να γινουν τεραστια! Ενω τα χρυσα οχι... ------------------------- Παράθεση:
Απλα τι βλεπω εγω
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 02-06-17 στις 18:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω κάτι Λουκά? Ίσως αυτή η συζήτηση να φαίνεται υπερβολική σε κάποιους, αλλά διαβάζοντας και site που εξωτερικού, να ξέρεις ότι υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι ειδικά τα common είναι μόνο για λίμνες. Αν θες ρίξε και μια ματιά στο http://thegoldfishtank.com/ . Αν και επισήμως το site θεωρεί ως ελάχιστο μήκος για το είδος αυτό το 1.20
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν με βρισκεις αντιθετο Χρησταρα!
Ισα ισα...Απλα παιζουν πολλα ρολο!(απο οσα εχω δει και εχω διαβασει ετσι...)
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη εννοείς ότι είναι και θέμα γενετικό όσον αφορά το τελικό τους μέγεθος? Σίγουρα πάντως στο τελικό τους μέγεθος μετράνε και οι αρχικές συνθήκες διαβίωσης των ψαριών, όπως είπες και για τη χιονούλα. Ρε συ Τάκη ξέρεις τι φοβάμαι? Μην καταλήξω στο τέλος μετά από τρία χρόνια με ψάρια 35 εκατοστά να βρίσκονται σε διαδικασία αναπαραγωγής. Καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει?
------------------------- Λουκά το πιθανότερο είναι ότι τα ψάρια μας δε θα φτάσουν σε τέτοια μεγέθη μόνο και μόνο από την αρχική μεταχείριση που τους είχαμε (αρχάριοι γαρ) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christoschor : 02-06-17 στις 18:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά δεν είναι απόλυτο,
σίγουρα και 2 μέτρα είναι ότι το καλύτερο, πόσο εφικτό είναι αυτό όμως ; Για αυτό λέμε το ελάχιστο 1,20, καλό το 1,5 , και το ιδανικό μία λίμνη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο, είναι αλήθεια πως δεν έχει άπλετο χώρο,
αυτό όμως όπως φαίνεται δεν το ενόχλησε ιδιαίτερα να μεγαλώσει, το ίδιο βλέπω και με τα άλλα ψάρια, το άσπρο είναι 6 μήνες μικρότερο από τη Νταρντάνα, και αυτό για 1,5 χρόνο ζούσε σε 30αρι, μόλις το έβαλα στο ξύλινο μεγάλωσε απότομα, όχι βέβαια όσο η Νταρντανα. Μη ξεχνάμε πως η Νταρντάνα μεγάλωνε ήδη πολύ και στον 55αρο κύβο. Αντίστοιχα έχω ψάρι από πέρσι τον Γενάρη , και άλλα 2 από πέρσι τον Αυγουστο, το 1 του Αυγούστου είναι σχεδόν διπλάσιο του άλλου , και 3πλασιο από αυτό του Γενάρη. Θεωρώ πως είναι πολλοί οι παράγοντες, όπως το καθαρό και σωστό περιβάλλον, η τροφή , αλλά το σημαντικότερο ίσως είναι η ατομικότητα, και αυτό το βλέπεις σε ψάρια που είναι στο ίδιο ενυδρείο, τρώνε την ίδια τροφή και όμως κάποια γίνονται διπλάσια από τα υπόλοιπα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 comet και βλέπουμε | tolisn | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 53 | 21-07-16 21:26 |
¶ρρωστο Comet?? | george800 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-04-15 18:44 |
comet με εξωφθαλμία. | Χριστόφορος Μίχας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-10 08:52 |