|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά την αλλαγή Νο3 100 και το Νο2 ακόμα 5-10 έβγαλα τον μονομαχο τον έδωσα στον θείο που τον κρατάει σε 25λ φυτεμένο μόνο του και μερικά Σριμπς νομίζω
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε φίλε γιατί κάνεις σπασμωδικές κινήσεις ;
σου εξήγησα χθες πως δεν πρέπει να αλλάζουμε απότομα τις παραμέτρους του περιβάλλοντος που ζει το ψάρι, αν ήταν έτσι θα σου έλεγα να κάνεις χθες 2-3 αλλαγές από 80% και θα μηδένιζαν όλα. Τώρα άφησες και το ενυδρείο χωρίς ρύπους και θα χάσεις και τη βιολογία. Κάνε αλλαγή 90%-95% με νερό ίδιας θερμοκρασίας του ενυδρείου και βάλε το ψάρι μέσα, αλλά να του κάνεις και προσαρμογή. Ποτέ μην αφήνεις το ενυδρείο χωρίς ψάρι, και αν βγάζεις το ψάρι θα βάζεις τροφή να συντηρείτε η βιολογία
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια ειναι όλα μέσα εκτός του μονομάχου και έχει γίνει αλλαγή νερού 20% και μετά από 3ωρες ξανά 30% ποιο ειναι το πρόβλημα
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι αλλαγές πρέπει στην αρχή να είναι μικρές και πολλές για να έρθει το νερό στα φυσιολογικά επίπεδα ομαλά,
για να μην στρεσαριστεί το ψάρι από τις απότομες μεταβολές. Βγάζοντας το ψάρι από αυτό το ενυδρείο που έχει νιτρικά 200+ και βάζοντας το σε άλλο ενυδρείο , που θεωρητικά έχει νιτρικά πολύ χαμηλότερα , θα βρεθεί πάλι απότομα σε άλλο περιβάλλον με μεγάλες διαφορές στις παράμετρες του νερού, άρα πάλι θα υπάρξουν απότομες μεταβολές. ¶ρα δεν υπήρχε λόγος να το μεταφέρεις, γιατί το έβαλες πάλι στην ίδια δοκιμασία όπως αν θα έκανες σε αυτό το ενυδρείο μεγάλες αλλαγές.
|
||||
|
||||
![]()
Ελέγξαμε την θερμοκρασία που ήταν ίδια και κάναμε drip aclimate τον μονομαχο για αρκετή ώρα μην ανθσηχεις
Ποια ειναι η επόμενη μου κινιση |
|
||||
|
||||
![]()
μην αφήνεις τότε το ενυδρείο χωρίς ρύπους,
αλλάζεις νερό , πάνω από 95% και βάζεις το ψάρι στη θέση του, με προσαρμογή όμως
|
||||
|
||||
![]()
Συγγνώμη όποτε βγάζω το γατοψαρο και τα πενγκοιν τετρας που μένουν αλλάζω 95% και κάνω acclimate ?
|
![]() |
Tags |
freshwater, problem |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Help έχω πρόβλημα | dinoula | Malawi | 6 | 19-10-14 13:11 |
Πρόβλημα με PH | Pitsiovic | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-04-13 01:32 |
πρόβλημα με Α/Ο | Xlapatsas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 19-09-12 14:01 |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |