|
|
||||
|
||||
![]()
Αν φύγει το χρυσόψαρο και πάει ο μονομάχος στην 20 μόνος του τι πρόβλημα υπάρχει συγγνώμη αν φαινόμενο επιθετικός αλλά έκανα μέρες αναζήτησή πληρ πριν πάρω τα ψάρια και τώρα αυτά που λέτε ειναι αντίθετα σε οτ,ι διάβασα
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά ακόμα και τα 20 λίτρα είναι λίγα για έναν μονομάχο,
μη κοιτάς τα πετ-σοπ που τους έχουν σε ποτηράκια, και δεν είναι μόνο το θέμα όγκου του νερού και με ένα ψάρι δεν αυξάνονται γρήγορα οι ρύποι, αλλά το αν μπορεί να μείνει σταθερό το περιβάλλον, αυτό είναι το ποιο σημαντικό, σίγουρα σε 20 λίτρα με 1 ψάρι δεν αυξάνονται γρήγορα οι ρύποι, αλλά σε 20 λίτρα οι παράμετροι όπως θερμοκρασία , PH κλπ αλλάζουν τόσο γρήγορα που δεν θα το προλαβαίνεις, και αυτό είναι ότι χειρότερο για ένα ψάρι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπελάς,
είναι καλύτερα να πάρεις από το ΙΚΕΑ ένα 60λιτρο πλαστικό κουτί http://www.ikea.gr/apothikeutikoi-ho...2454/00102975/ ή ακόμα καλύτερα 2 κουτιά, αλλά και να δώσεις κάποια ψάρια , δεν μπορούν όλα αυτά να είναι μαζί
|
||||
|
||||
![]()
Χίλια ευχαριστώ και στους δυο αυτό θα κάνω! Για τώρα έκανα την πρώτη αλλάγη 40% ποτέ να κάνω την δεύτερη ;
|
|
||||
|
||||
![]()
μετα από κανα 2ωρο κάνε αλλη μία
και αυριο το πρωί 50%
|
|||
|
|||
![]() ![]() Δεν χρειάζονται ευχαριστώ. Αυτά που σου λέμε στα λέμε γιατί και εμάς κάποιοι άλλοι μας βοηθήσανε στο παρελθόν και εσύ μεθαύριο θα βοηθήσεις κάποιον άλλο. Ετσι πάει εδώ.... και να θυμάσαι ΜΗΝ διαβάζεις "γενικά"... διάβαζε ΕΔΩ "ειδικά" (τι είπα ο άνθρωπος ??? χαχαχαχαχαχαχαχα) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μην διαβάζεις ότι να είναι στο ιντερνετ. Εδώ μπορείς να ρωτήσεις και να σου δώσουν απαντήσεις τα παιδιά χωρίς να έχουν κάποιο όφελος, ούτε να σου πουλήσουν κάποιο ενυδρείο ούτε να σε φορτωσουν με άχρηστα πράγματα. |
![]() |
Tags |
freshwater, problem |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Help έχω πρόβλημα | dinoula | Malawi | 6 | 19-10-14 13:11 |
Πρόβλημα με PH | Pitsiovic | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-04-13 01:32 |
πρόβλημα με Α/Ο | Xlapatsas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 19-09-12 14:01 |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |