|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Άνοιξε στο δικό σου θέμα, για να μην γράφουμε στου Χρήστου και θα σου απαντήσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά,εγώ προσωπικά χαίρομαι που γίνονται τέτοιες συζητήαεις!Δεν έχω κανένα πρόβλημα.Λάμπρο,θα σκεφτώ τα led.Έτσι και αλλιώς και λάμπα να πάρω το 20ρικο θα το δώσω.Από εχθές τύλιξα τη μία με αλουμινόχαρτο και σίγουρα του πάει πιο πολύ ο απαλός φωτισμός...Άσε που οι πέτρες ενώ είναι γκρι,φαινόντουσαν λευκές...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα αφρικάνικα έτσι κι αλλιώς θέλουν χαμηλό φωτισμό.
|
|
|||
|
|||
![]()
+ 1.000.000
Γνώμη μου πάντως επειδή έχω πειραματιστεί και με τον φωτισμό αρκετά, μην βάλεις warm. Σου βγάζει ένα κιτρινωπό φωτισμό και δεν θα σου αρέσει σε βάθος χρόνου. Αν μείνεις σε T5 άσε τις cool daylight. Με τα led και οικονομία θα έχεις αλλά και θα δεις ΑΛΛΑ χρώματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία...αν καταλήξω σε led,τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχουν(χρώμα,θερμοκρασια κτλ
![]() ------------------------- Καλημέρα σας!Ας αλλάξω λίγο την κουβέντα προσωρινά περί φωτισμού.Θα ήθελα τη γνώμη σας.Στο ενυδρείο έχω δύο φίλτρα.Το εσωτερικό της juwel και ένα εξωτερικό fluval 106.Και τα δύο έχουν σχεσόν ίδια ονομαστική ροή.Προς τα που θεωρείτε ότι πρέπει να χτυπάνε οι έξοδοι τους;Να σημειώσω ότι το ένα βρίσκεται στην πίσω δεξιά γωνία και το άλλο στην πίσω αριστερή. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη XrhstosT : 01-06-17 στις 11:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γύρνα την γωνία που έχει το εσωτερικό να χτυπάει στην επιφάνεια........και την έξοδο του εξωτερικού να χτυπάει λόξα κάτω,στην μέση του ενυδρείου(ή μπροστά ή πίσω)!!Παρακολούθησε να δεις μετά,λογικά θα χρειαστείς και κυκλοφορητή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξεκίνησες Χρήστο
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 330 λίτρα my way | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 169 | 15-11-20 22:13 |
Malawi 240 λίτρα | sofianos7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 22-12-14 23:34 |
700 λίτρα malawi | giorgio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 25-04-13 13:57 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |