|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο το στήσιμο του βράχου σου,πολλά μπράβο!
Να σε ρωτήσω τι ειναι αυτο το ενυδρείακι δίπλα απο το σκίμμερ ψιλά; Μήπως δουλεύει πολύ wet το σκίμμερ σου,βλέποντας την φωτο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Καλά Άλαν Το αφήνω να ρολαρει...Καλά δείχνει..Άλγες τέτοια δ έβγαλε ακόμα...Τι αλλά τεστ να πάρω; Έχω no 2 no3 αμμωνία. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη shadowlod : 31-05-17 στις 09:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι νεα φιλαρακι,πως ειναι οι πρώτες μερες του ονείρου;
|
|
||||
|
||||
![]()
όλα καλά δείχνουν φίλε μ..ξέρω γώ ..άλγες κ τέτοια δεν έχω βγάλει τιποτα..θερμοκρασιες κτλπ σταθερές..ανέβασα 8 ωρες τ φωτισμό ..αμονια-νο2 έχω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε. Όσο για τις άλγες διατομικη σίγουρα θα βγάλεις κάποια στιγμή. Οι άλλες θα δείξει.
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά το πας,απλα θέλει να κανεις λιγο υπομονη μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος του αζώτου!
Θα εμφανιστούν κάποια στιγμή οι Αλγες και θα κανουν των κύκλο τους και αυτές! Καλη συνεχεια κρατά μας ενήμερους και με φωτογραφικό υλικό αν γίνεται! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά να ρωτήσω.. έκανα σήμερα μετρήσεις..εκτός απο αυτα π έχω αμονια (λιγο) νο2 2.0 :P τα no3 μου ειναι 100+ να αλλάξω νεράκι ή να το πάω βάση προγράμματος των blends? (ειμαι μέρα 22..τα blends λένε μετά τ 29) απο άλγες κτλπ τπτ ακόμα.. θα ανεβάσω κ φώτο κάποια στιγμη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες και σκέψεις ενός αρχάριου | anonymous20 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 05-03-11 00:14 |
απορίες ενός αρχάριου | agapanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-10 17:18 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | Άλλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Aνασφάλειες ενός αρχάριου | joncal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-02-07 23:22 |
Φωτισμός...ερωτήσεις ενός αρχάριου | Scuba | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-06-06 22:01 |