|
|
||||
|
||||
![]()
Για το μικρο λεμε κυριε τακη...
![]() Σε γενικες γραμμες παντως χρησταρα με βρισκεις διαφωνο...οσον αφορα τα εξωτερικα φιλτρα....αν μπορεσεις να βαλεις σαμπ...κανεις παπαδες...και εισαι στην κυριολεξία χαλαρός και στον αυτοματο...απλα θελει καποια μελετη και εναν συντονισμο ουτως ωστε να ηρεμισεις με.πολλα Υ.Γ και πολλες κλεμμένες ιδεες απο τον κ.τακη... Χααχχαχαχα Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά θα το πω ωμά, δεν θέλω να δώσω ούτε ένα ευρώ παραπάνω, καθώς αυτή τη στιγμή έχω σύνολο 4 εξωτερικά φίλτρα διαθέσιμα για ενυδρεία (δύο eheim 2215, ένα astro 2212 και το sun sun), ενώ θα μπει πιθανότατα και ένα εσωτερικό dolphin f-1200 για μηχανική μόνο φίλτρανση. όποτε θα έχω δύο εξωτερικά και ένα εσωτερικό. Τάκη ξέρω ότι θα fancy είναι πολύ πιο ζόρικα στη συντήρηση, για αυτό έλεγα με το Λουκά να κρατήσω το άλλο ενυδρείο μόνο για fancy.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω μαζι σου
![]() Πουλα ολα τα εξωτερικαααα χαχαχαχχαχα παρε αντλιες και τα υπολοιπα ολα γινονται ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά είσαι απλά θεός οχαχαχαχαχαχα
------------------------- Να σας πω, από φυτά εκτός του πόθου να βάλω και καμιά ανούμπια για ομορφιά? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christoschor : 30-05-17 στις 12:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
360 Λιτρα Χρυσοψαραδικο | tsala | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 232 | 12-05-18 23:27 |
ΝΕΟ 125 ΛΙΤΡΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑΔΙΚΟ | thomasnwt | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 30 | 29-01-16 21:49 |
Χρυσοψαραδικο 100λτρ | korf | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 10 | 09-01-16 20:22 |
Το Χρυσοψαραδικο μου... | kalafan | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 13-07-14 17:41 |
Καινουργιος με χρυσοψαραδικο | Savou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 05-11-10 12:10 |