|
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζήσουν φιλαράκι!
Συνέχισε έτσι! |
|
||||
|
||||
![]()
Σε Ευχαριστω Σάκη,να εισαι καλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ο Σάκης μου ζήτησε κορυφή σε προηγούμενο ποστάρισμα,είπα να του κάνω το χατίρι βάζοντας μια!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Νικο να σου ζησουν φιλαρακι!
ο μανδαρινος μου αρεσει πολυ ![]() οταν κατεβω Αθηνα και υπαρχει σε μαγαζι θα ειναι η επομενη μου αγορα. οπως και το κοραλι το bubble πολυ ομορφο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραιος ειναι ο φάτσας αλλα τρώει μονο ζωντανή τροφή! Όμορφο κοράλλι εχεις δίκιο,χρειάζεται θρεπτικά για να αισθάνεται καλα! |
|
||||
|
||||
![]()
Σόρρυ φίλε που θα σου την μπω
![]() ![]() ![]() ![]() Πολλά, πολλά μπράβο...... Πάμε μπροστά με περισσότερες εκπλήξεις..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχα......να εισαι καλα φιλε Γιωργο σε Ευχαριστω πολύ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Το ενυδρείο κυλάει χαλαρα,με αλλαγές νερου καθε 2 εβδομάδες,λίγα εβδομαδιαία βακτήρια και φυτοπλαγκτόν και μια φορά τον μηνα αλλαγή υλικών ενεργού και αντιφως! Σημερα εβγαλα απο την φραγκερα μια σεριατοπορα που εχει γίνει κοραλλι και την κόλλησα ψιλά στο δεξί νησί! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τούμπανο λέμε!!!
ρουτηνες φαγητά παρακαλώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Σακη!
Μετρήσεις Αλατοτητα 1.027 Νο3 4 Κχ 7.4 Πχ 8.2 Ca 420 Mg 1400 Φωσφορικά αναμένω το φωτομετρο απο την αντικατάσταση,αλλα ειχα πολύ περισσότερα απο οτι εχω στην παρούσα! Αλλαγές καθε 15 μερες κοντά στα 60 λίτρα! Καθε 15 μερες λίγα βακτήρια Δυο φορες την εβδομάδα φυτοπλαγκτόν! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14 (0 μέλη και 14 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |