|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά πάμε , να ξέρεις τον τίτλο θα στον αλλάξω στο θέμα σου ... είδα ένα φραγκακι μοντιπορα μέσα χεχε
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα , ναι πολυ καλα ειδες , δυο φραγκακια ειναι και πανε και πολυ καλα .
Τεστ χημικα Ασβεστιο 1400 Μg 430 kh 7 No3 05 1026 25.5-26 ... σημερα δινω πισω το hi713 και περνω το hi736 για Po4 ε , ναι εκανα χαζομαρα και απο την βιασυνη μ πηρα λαθος φωτομετρο ![]() το σουκου εφτιαξα ενα υποτυπωδες φεγγαροφως με δυο αδιαβροχα λεντ για αμαξι η μηχανακι μπλε χρωματος , 12 v , ανοιγουν με 8,3 βολτ ταση , εβαλα ενα ντιμμερ και τα εχω στο τερμα χαμηλο , ισα να δειχνει ενα απαλο λυκοφως |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σπύρο μια χαρά ολα!
Βάλε μας καμια φωτο να χαζεψουμε λιγο! |
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φωτο με βραδυνα φωτα. αλλα για ενα περιεργο λογο βγαινουν πολυ πιο μπλε απο οτι ειναι , μαλλον πρεπει να ρυθμησω το κινητο μ
|
|
|||
|
|||
![]()
οι φωτογραφίες δύσκολα να βγαίνουν καθαρές με moon Light.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το σαββατοκυριακο χαζευα λιγο την χαετο , την ειχα παρει πριν κανα μηνα σαν μπαλακι του γκολφ και τωρα ειναι σαν μπαλα ραγκμπι. ομως μαλλον εχω κανει βλακεια και την μεγαλωνω με ενα κοκκινο 10βατο προβολακι και πιανει λιγο κυανο σε κανα δυο βραχακια που εχω μεσα στο σαμπ . τι κελβιν ιεναι καλυτερα για χαετο ? 6500 η 4500 ? η κοκκινο ? το κυανο που ειδα να το σιφωναρω ? να παιξει καμια συσκοτηση κανα δυο μερεσ θα βοηθησει ?
και εβγαλα και μια φωτο να δειτε π ειμαι μεχρι τωρα ,,,, απο εβδομαδα θα παιξει diy κατασκευη ριακτορα με κανιστρα waterwaves για αντιφως και ανθρακα γτ με της καλτσες δεν βλεπω προκοπη να γινεται , απο αντλια για να τα τροφοδοτησω τι να παρω ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |