|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθε και Νικόλας ο diskus fan και παράγγειλε .......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά ειναι ωραία παρέα
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν λιγο εφυγα......
ήταν ήσυχα....δεν ακουστήκαμε καθόλου. Ούτε λιγο γελιο....ούτε χαβαλες.... |
|
|||
|
|||
![]()
Και τελικά την "τουλούμπα" που μου δωσε ο Λάκης για τον Πάνο...την εφαγε ρουφηχτή ο "Πολύχρωμος".
Ασαλιωτη την κατεβασε στο λαρυγγι..... Μεγαλο και βαθυ λαρυγγι ο πολύχρωμος |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ μόλις γύρισα.................δεν πέρασα καλά..............είχε άφθονο γέλιο!!!!!!!Τσ τσ τσ τσ...........δεν μου άρεσε καθόλου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ¶σε που η τουλούμπα ΔΕΝ τρωγότανε... φαίνεται και στη φωτογραφία το ζόρι που τραβάω, για να κόψω το κομμάτι.- ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Χάρηκα που τα είπαμε... να είσαι ΠΑΝΤΑ καλά.- ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Όταν με το καλό μας ξανάρθεις... θα αναλάβω προσωπικά την διατροφή σου.- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 31-05-17 στις 23:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tην επομενη φορα σε ψητοπωλειο η συναντηση... Εδω δειχνει πως κραταει το πηρουνι και ετοιμαζεται να κοψει το κρεας σε μικρα κομματακια πριν το ταισμα των ψαριων... ![]() Ειδε και αποειδε και τελικα το επιασε με το χερι το φαγητο.... ![]() Εδω...προσπαθει να ταισει το μενταγιον.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εεεεε τον λες φαγανο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να πάθεις....
Και δτη Ζουαζηλάνδη να του πεις ότι θα κερασεις σουβλάκια θα εμφανιστεί με παραδοσιακη φορεσια....χαχαχαχαχα Η επόμενη συνάντηση σε ψητοπολείο αλλα στο Νικόλα θα πουμε 2 ωρες μετα για να χουμε προλάβει να φαμε εμείς. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωρέ Μήτσε... "φόρα παρτίδα" με έβγαλες και "δίνεις" τα μυστικά μου;
![]() Λάμπρο... και 4 ώρες μετά να έρθω... θα γεμίσει πάλι το τραπέζι, αφού θα παραγγείλω.- ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΉΛΙΟ 2017 | Giannis Roditis | Φωτογραφίες μελών | 2 | 26-02-17 21:22 |
Ψαροσυνάντηση Δεκεμβρίου 2016 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 113 | 29-12-16 19:42 |