|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θεωρητικα, μιλωντας, αν ας πουμε ενα ενυδρειο χωρις σκιμμερ με εβδομαδιαιες αλλαγες κτλ ειναι οκ, κι ενα με "καλο" σκιμμερ ειναι οκ με αλλαγες ανα μηνα, θα ελεγες οτι με αυτο το ""πρωτογονο" σκιμμερ θα παιζαμε καπου στη μεση? δλδ με αλλαγες ανα 2 εβδομαδες? πολυ χοντρικα και θεωρητικα παντα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 26-05-17 στις 17:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε θέματα θαλασσινών ενυδρείων δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία για να σε βοηθήσω, όσον αφορά όμως τους χαρακτηρισμούς για το φόρουμ δεν το δέχομαι, τέλος
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν έχει να κάνει μόνο με τα θρεπτικα.... Ένα ενυδρειο χωρίς σκιμμερ θέλει γνώση και το πρόβλημα θα είναι μεγαλύτερο. |
|
|||
|
|||
![]()
Κ εγω φιλε δεν πιστευω σ αυτήν την λογικη την οποια για να μην κρύβομαι καποτε ειχα.δλδ με ενα οχι τοσο καλο εξοπλισμό θα το δουλευω ομως μ παραπανω αλλαγες κ θα καταφερω εκείνο το αποτελεσμα που δεν ειναι το καλυτερο απλα ειναι βιώσιμο.ενα πρωι ξυπνησα κ απλα τα ψαρια χοροπηδαγανε.παρα πολυ στενάχωρο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκιμμερ | xoytos | Φίλτρανση | 3 | 07-12-11 00:15 |
DIY Σκιμμερ | LOUKAS2007 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 10-01-09 18:18 |
sos για σκιμμερ | mixalis | Φίλτρανση | 2 | 25-11-08 07:01 |
Σκιμμερ | chris129 | Φίλτρανση | 19 | 26-07-07 01:39 |