|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Απο εκει και επειτα..τα ιδια λεμε παιδια απλα εγω το σκεφτομαι πολυ διαφορετικα απο οτι εσεις. Με βαση παντα φυσικα αυτα που ακουω απο τον εκαστοτε συνχομπιστα... Δλδ τι θελω να πω μιας και πρεπει να τα γραφω ολαααα αναλυτικα.. Ο κυριος τακη λεει: Παράθεση:
Το οτι απο 20 θα το ριξει 15?Και? Εδω εγω αναφερθηκα για την συγκεκριμενη αλλαγη την συγκεκριμενη μερα με σκοπο να μην κουρασει το υπάρχον προβλημα με τον ωμο του... Μιας και τον εχει κουρασει παρα πολυ οπως ο ιδιος λεει.. Αυτο με τα νιτρικα που λες σταυρο και τις αυξομειώσεις δεν μπορω να καταλαβω γτ γινεται σε τοσο εντονα υψη,μου φαινεται πολυ παραξενο...αλλα δεν πιστευω οτι το ενυδρειο πλεον δεν εχει στρωσει..αλλα και να μην εχει στρωσει λογικα με 1-2 αλλαγες ακομα οπως λετε πρεπει να τοποθετηθει σε μια σειρα... Οπως και να το κανουμε για ενα φυτεμενο το να τοποθετει φρεσκο νερακι με υπάρχον νιτρικα αποτελει "προνομιο" γλυτωνει ενα σκελος λιπανσης θα ελεγε καποιος... Αυτα απο εμενα,μιας και ζηταμε λεπτομεριες ![]() Φιλικα παντα
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |