|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τις πέτρες τις βάζω σε έναν κουβά που έχω για ενυδρειακή χρήση και τις ξεπλένω, τις τρίβω και στο τέλος ρίχνω βραστό μέσα. Δεν τις "μαγειρεύω"
![]() Τώρα, για την άμμο, δεν ξέρω γιατί σε νοιάζει τόσο να στεγνώσει! Θέλει απλά μερικά χέρια ξέπλυμα και στο τέλος ένα βραστό νεράκι έτσι για το καλό.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Θέλω να στεγνώσει γιατί δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει το στήσιμο και μέχρι τότε έχω σκοπό να την αποθηκεύσω σε πλαστικό βαρέλι.Αυτό που φοβάμαι,το έχω διαβάσει σε κάποιες συζητήσεις, είναι μήπως και μυρίσει λόγω του οτι δεν θα αερίζεται.Δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν την σφραγίσεις σε κουβά,μπορεί να γίνει αυτό που λες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 330 λίτρα my way | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 169 | 15-11-20 22:13 |
Malawi 240 λίτρα | sofianos7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 22-12-14 23:34 |
700 λίτρα malawi | giorgio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 25-04-13 13:57 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |