|
|
|||
|
|||
![]()
8άρι σημαίνει διάμετρο ή κάτι άλλο και σε τι μονάδες;
Όταν γυρίσω σπίτι απόψε θα μετρήσω το άνοιγμα αλλά δε νομίζω ότι χωράνε εκεί 2 ανεμιστηράκια. Η ερώτηση μου εκεί καταλήγει, στο αν χρειάζεται να χαλάσω το καπάκι (που δεν θέλω). |
|
||||
|
||||
![]()
8 εκατοστά διάμετρος
σαν και αυτά http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-...m-p-PER.650184
|
|||
|
|||
![]()
Μέτρησα το άνοιγμα και είναι 11,5εκ.Χ 5,5εκ
Υποθέτω ο ένας 8αρης είναι λίγος, οι 2 θα περισσεύουν... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα φτασει ενας 80αρης.
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ πιστεύω ότι θα φτάσει. Πέρσι με τρελούς καύσωνες κρατούσα τη θερμοκρασία σε 270 λίτρα με 3 ανεμιστηρακια και μάλιστα ρυθμισμενα στα 9 βολτ και όχι στα 12. Φέτος που ανέβηκα στα 350 λίτρα τα έβαλα στα 12 βολτ και θα δείξει αν χρειαστώ και 4ο. Η διαφορά είναι ότι ο φωτισμός μου είναι λεντ. Για τα 60 λίτρα πιστεύω θα φτάσει 1. Το πολύ πολύ να δουλεύει περισσότερο, και τι έγινε ;
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Κώστα, τι έκανες τελικά με την ψύξη? Αν τύχει και θελήσεις καμιά βοήθεια με τον controller θα χαρώ να βοηθήσω έστω και λίγο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, ξέρω, summer is coming
![]() |
![]() |
Tags |
controller, ψύξη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σύστημα ψύξης σε Rio 180 | manos3 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 90 | 21-04-16 07:24 |
Ανεμιστιρακια ψύξης??????? | Κωστας86 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 03-08-14 18:34 |
Diy καπάκι ψύξης | matser | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 03-06-14 22:42 |
Πρόβλημα με το ενυδρείο αναζήτηση λύσης. | vangelis777 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 30-12-12 11:28 |
Σύστημα ψύξης : Αναζήτηση υλικών για κατασκευή. | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 04-07-06 15:56 |