|
|
||||
|
||||
![]()
φυσικά στο ενυδρείο και ας είναι άστρωτο και ΟΧΙ στη γυάλα,
αλλιώς λερώνονται 70 λίτρα νερό και αλλιώς 10. και φυσικά ΟΧΙ, δεν θα πάρεις μπόλι απο πετσοπ, συνήθως έχουν πολλές αρρώστιες, για αυτό όταν αγοράζουμε ψάρια ΠΟΤΕ δεν ρίχνουμε στο ενυδρείο μας το νερό από τη σακουλα
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ αλλαγη νερου 15 % ανα τρεις μερες αν θυμαμαι καλα το ενυδρειο θα στρωση με το ψαρι μεσα οποτε σε κανα 20ημερο? Τιποτα αλλο πριν το βαλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι 15% ανα 3 ημέρες, θα κάνεις μετρήσεις και ετσι θα βλέπουμε αν θέλει αλλαγή,
δυστυχώς στρώσιμο με το ψάρι μέσα θέλει καθημερινές μετρήσεις και ίσως καθημερινές αλλαγές, ακόμα και 2 φορές την ημέρα. Αυτο οι μετρήσεις θα μας το πουν
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε μια αγγελια για μπολι, μην ταλαιπωρειται κι αλλο το ψαρι
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον εκανα καποιες μετρησεις στο νερο της ταινιες easytest jbl 6 in 1
NO3 αναμεσα 0-10 ΝΟ2 Ο ΤΑ GH 21>d το kh 15d ph 7.6 cl 0 οποτε εχω πολυ σκληροτητα μπορω να κανω κατι? επισησ εκτος απο ταινιες υπαρχουν ηλεκτρονικα μηχανηματα απο ebay που μπορω να αγορασω για τισ μετρησεις αυτες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο | Γιαννης29 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 09-04-14 19:11 |
Καινουργιο ενυδρειο!!!! | nitro1981 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 04-03-11 16:16 |
καινουργιο ενυδρειο | nick- | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-01-11 19:15 |
καινουργιο ενυδρειο | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 27-06-09 17:27 |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |