|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.Οντως Νίκο πάει αρκετός καιρός από το τελευταίο ποστ!!
Τα νέα από τον ύφαλο είναι μια από τα ίδια φίλε καλές και σταθερές οι τιμες μου στις μετρήσεις σταθερές και οι ρουτίνες μου.Η εφυλια όμως παραμένει σε κατάσταση"χειμεριας νάρκης". Βρήκα και πρόσθεσα και άλλες εφυλιες οι οποίες ανοίγουν κλείνουν κανονικά.Μου πέρασε από το μυαλό μήπως φταίει ο φωτισμός μου και έτσι την ανέβασα στο ψηλότερο μέρος του ενυδρείου για να είναι κοντά στο φωτιστικό κάτι πήγε να γίνει αλλά και πάλι τζηφος. ![]() free image hosting ![]() free image hosting Εν το μεταξύ και το ζοανθάκι αριστερά στην φωτογραφία ήταν ανοιχτό την πρώτη εβδομάδα και από την στιγμή που έκλεισε η εφύλια έκλεισε και αυτό. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις τπτ παράσιτα;
έχει κάτι να δοκιμάσεις να τα κάνεις ένα ντιπ; |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω το coral rx dip λες ρε Σάκη να είναι από αυτό?Τι προτείνεις να βγάλω και την εφυλια και το ζοανθακι και να τα ντιπαρω?Δεν έχω δει πάντως κάτι περίεργο να κινείται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για κάνε μια δοκιμή να δούμε μήπως παίζει τπτ τέτοιο...
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέτρησης έχουμε ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Sg:1026
Kh:8dkh Ph:8 Ca:420ppm Mg:1230ppm No3:0mh/l No2:0mg/l Po4:0ppm Nh3:0mg/l Πρόσθεσα 7ml reef complete και επίσης προσθέτω καθημερινά βακτήρια.Αλλαγη νερού έγινε το Σάββατο 20% καθώς επίσης αλλαγή αντιφως άνθρακα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάλασσα κι αλμυρό νερό...να σε ξεχάσω δεν μπορώ...Ερχομαι!!! | mikros84 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 28-10-13 22:12 |
Νέος στο αλμυρό και ζητώ γνώσεις | makisven | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 23-02-11 07:20 |
Φίλτρο γλυκού σε αλμυρό? | skourkou | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 22-06-10 23:15 |
Πιό 'αλμυρό' nickname ?? | mmbuna | Reef | 22 | 17-06-05 14:25 |