|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι anubias είναι χαμηλών απαιτήσεων... Με 0.5 w/lt ακόμα και λιγότερο θα είσαι ΟΚ. Για αυτές δεν χρειάζεται και CO2. Θα πρέπει να πεις και τα άλλα είδη.
Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντος έχω σε 240 λτ, 2 χ 38watt με ανακλαστήρες +CO2 και πάνε μία χαρα εχω βάλει cypto eleocharous και μια δρακενα?? ετσι την λένε νομίζω
|
||||
|
||||
![]()
Αν οντως εχεις δρακαινα δεν θα αντεξει για πολυ καιρο μεσα στο ενυδρειο
http://www.vaquariumthailand.com/plant/image/170bl.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george : 27-03-06 στις 21:59 |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ όντως είναι δράκαινα.......sorry που θα στω πω αλλά δεν είναι φυτό για ενυδρεία και σε λίγο καιρό θα σαπίσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι και εγώ αγόρασα μια δράκαινα και όταν την ανοιξα για να την βάλω καραντίνα μούρθε μία μπόχα :0 το κάτι άλλο!! και πέταξα το μισό φύτο. το άλλο το έβαλα αλλα δεν το βλέπω να κρατάει... μετα δίαβασα στην ετικέτα οτί απλά υποστηρίζει την βύθιση σε νερό. γιατι όμως τα πουλάνε???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι αλλο; |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ βρώμα δεν αέριζε το δωμάτιο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |