|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Γιάννη έλα να σου ανοίξω τις τρύπες, μη πας και πάρεις τώρα ποτηροτρύπανο για 2 τρύπες
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Τακη.
Λογω του οτι εχω ξεθεωθει απο το μεταπτυχιακο στις εργασιες και στα διαγωνισματα, δεν εχω καθολου χρονο. Πραγματικα σου μιλαω. Ακομα να φανταστεις δεν εχω προλαβει να παρω τα πλεξι. Αλλιως φυσικα και θα ερχομουν να θαυμασω την ταρατσαρα σου!! Ωστοσο και παλι σε ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τον Tακη για την ωραια φραπεδια που κερασε σημερα, για τις γνωσεις του και για τα εργαλεια του!
Φτιαξαμε τα ανεμιστηρακια και τον STC ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Τάκης είναι ωραίος..............και "καλή μαστόρα"!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Προβλημα με STC controler Εχτες το βραδυ ηταν ολα κανονικα. Σημερα δεν δειχνει τα δεκαδικα ψηφια της θερμοκρασιας. Εχει συμβει σε καποιον? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 26-06-17 στις 08:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τον έβγαλες και να τον ξανά βάλεις στο ρεύμα;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσο για την καφεδιά..........ναι αρκετές φορές.
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι δε το εκανα.
Το βραδυ που τον αφησα εδειχνε κανονικα τα δεκαδικα, τωρα οχι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi στησιμο νταμαριου | oldschool12 | Malawi | 29 | 05-10-11 13:56 |
Νεο στησιμο ενυδρειου με φυτα,πετρες,ξυλα | giler84 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-02-10 22:42 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |
Στησιμο Ενυδρειου με κιχλιδες Malawi | al-kar | Malawi | 19 | 23-08-08 19:36 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |