|
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα δεν θα ξεφύγω ε;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο το 400αλιτρο το έχεις;
Στη θέση θα πήγαινα σε πιο λίγα λίτρα και Reef Αν το έχεις τότε αλλάζει. Αν το φτιάξεις τώρα όμως σκέψου το ![]() Δε θέλω να σε επηρεάσω βέβαια...
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το βλεπω!!!!το εχω βρε το γραφω παραπανω ,μετακομιζω τους δισκους κ αυτο θαλασσινό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού το έχεις τότε προχώρα σε fish only και βλέπεις
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω φιλε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα Δημητρη,
Το reef ισως το αποφύγεις ![]() Αλλα πες οτι πας χωρις σαμπ: Σε κρεμαστό δεν ξερω αν εχεις αλλη επιλογή μεγαλύτερου σκιμερ απο το mce600. Οι κόντρες ποσό κάτω ειναι και τι μήκος έχουν; Πρέπει να το δεις και αυτο και να βεβαιωθείς οτι εαν πας σε κρεμαστό πρώτον θα χωραει να κάτσει και δεύτερον θα λειτουργεί σωστα και χωρις θόρυβο στην εξαγωγή νερου λογω ύψους. Στα θαλασσινά δεν βάζουμε εξωτερικά φίλτρα όπως στο γλυκό γιατί μαζεύουν βρώμα και ανεβάζουν νιτρικά. Αν δεν εχεις και επιπλέον τροπο εξαγωγής θρεπτικών, σου μένουν μονο μεγάλες και συχνές αλλαγές νερου, που σημαίνει πολυ κόπος και χρήμα... Δεν θέλω να ακούγομαι πιεστικός, απλα προσπαθώ να σε διαφυλάξω απο δυσάρεστες εκπλήξεις. Αλλα στην τελική εσύ αποφασίζεις ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν εισαι κ καταλαβαινω πως το λες οποτε ας αρχισει το μαθημα.δεν υποτίθεται ότι την περισυλλογή την κανει το σκιμμερ;;;;εχω καταλάβει λαθος;;;το εξωτερικο το εχω στο μυαλο μου σαν επιπλέον βιολογικο υλικο ...συμπλήρωμα του βραχου δηλαδη.για την έξοδο του σκιμμερ εχω σκεφτει μια προεκταση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400αρι tropheous | poet | Tanganyika | 45 | 22-08-13 09:53 |
400αρι malawi | poet | Malawi | 5 | 24-09-12 11:47 |
Στησιμο απο την αρχη 400αρι rio | Dekanat | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 17-12-08 17:26 |