|
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο ευχαριστώ καταρχην για τον χρονο σου.το ενυδρείο εχει παρα πολυ δουλεια.το εχω απο το 91,2 κ εχει τρυπα υπερχείλισης για το σαμπ (130 λιτρα) του ηδη.το σαμπ θα παει μαζι με τους δισκους στο 2μετρο οποτε μου μενει μονο η γυάλα.οι κοντρες του ενυδρειου ειναι χαμηλά ,το ενυδρειο ειναι 400 λιτρα.οποτε γιαυτο ρωτησα για το daldec.κ λογικα εκει θα μεινει αφου δεν εχω σκοπο για σαμπ.στο σαμπ εχω 30 λιτρα ζιποραξ μ 8 λαβα κ συστηματακι wet dry με k1 k βιομπαλες που σημαίνει οτι η δινω μια βαση στην φιλτρανση.οποτε αν το σκιμμερ μαζι με ενα 1500αρι φιλτρο που θα εχω με αντιφωσφωρο κ βιολογικο υλικο,μπορει να συμπληρώσει μια δυνατη βιολογια εχει καλως . κ επειδη καταλαβαινω οτι προσπαθεις να μ γλυτωσεις απο το να πω ρ γαμωτο δεν το εκανα ετσι απο την αρχη να βαλω κ κοραλια κ τετοια ...δεν νομίζω να το πω.γιαυτο κ τονίζω συνέχεια fish only.
------------------------- Κ κατι ασχετο μπορουμε να αλλαξουμε τον τιτλο ;;;;μπορει να παρω αλλο σκιμμερ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 15-05-17 στις 14:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι τίτλο επιθυμείς να βάλουμε?
|
|
|||
|
|||
![]()
400αρι fish only
|
|
||||
|
||||
![]()
έτοιμος!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αστέρι
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να το έκανες 400αρι fish only και στο μέλλον Reef;
Χα χα χα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα δεν θα ξεφύγω ε;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400αρι tropheous | poet | Tanganyika | 45 | 22-08-13 09:53 |
400αρι malawi | poet | Malawi | 5 | 24-09-12 11:47 |
Στησιμο απο την αρχη 400αρι rio | Dekanat | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 17-12-08 17:26 |