|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καπως ετσι το σκεφτηκα,καθως ηθελα να δωσω και απλα βεβαια...αυτο που με τρελανε...βασικα με απογειωσε...ηταν και ειναι η κινηση τω γετρουδιων αναμεσα στα θαμνακια..εχω τρελαθει..!!απο αυριο βέβαια αν δω απλα με το κοκκινο φως,τοτε θα χαμηλωσω το μπλε...παιρνουν αποτομα υψος...δηλ..αν υποθετικα το υψος κλαδεμενο φυτου είναι στα 20 σε μιαμιση βδομαδα φτανει 40 ποντους με το μπλε...οποτε τωρα θελω να δω συμπεριφορά στην κυριολεκτικη ζούγκλα...η κινηση παντως απιστευτη...δεν εχω λογια
Ευχαριστώ χρησταρα,τασο για τα καλα σας λογια πάραυτα ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
AquaScaping World Magazine - 1o τεύχος | halvas69 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-10-14 22:58 |
The world's top 27 nature aquariums | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 17-10-07 22:00 |
Nature Aquarium World : 1,2,3 | Juan | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 3 | 12-11-05 17:26 |