|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ Δημήτρη
![]() Αυριο θα μπουν τα κοκκινα..εχω μπολικη καβα... Παστα δεν ειχα...χθες ηρθε ευτυχως.. Ηθελα κοκκινο και για την ανατολη... ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο Λουκα!
Σου εύχομαι να το χαρείς για πολλά χρόνια! Μπράβο και στους υπόλοιπους που σε βοήθησαν...... Θε σου πρότεινα μονο να βάλεις ενα κομμάτι μαύρο πλέξι ή πλαστικό, στις διαστάσεις της μπροστά πλευράς του φωτιστικου έτσι ώστε να μην σου κανει αντανάκλαση στο υπνοδωμάτιο! Καλη συνεχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοτάξιδο Λουκά. Πανέμορφο σε χρώμα και κίνηση . ¶ν δεις γέννα από τα goby με θηλυκά θυμήσουμε, γιατί έχω δύο μπακούρηδες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το σκεφτηκα αυτο απλα δεν το εχω κανει ακομα γτ δεν ειχα χρονο θα δειξει βεβαια αμα το κανω..μ'αρέσει ετσι οπως σκαει παντου (με επιφύλαξη) Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Θα δοκιμασω αφου και κανω μια μελετη για γεννα.. Τι εννοεις με το πως θα τα πανε με τα γετρουδια??Τα μικρα η το ζευγαρι?? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 13-05-17 στις 22:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κάπου είχα διαβάσει πως τα δύο αυτά είδη δεν προτείνονται για συμβίωση, όταν τα goby βρίσκονται σε κατάσταση αναπαραγωγής, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Εγώ κατάλαβα πως αυτά θα γίνονται επιθετικά για λόγους προστασίας των μικρών.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα αρσενικα..τα θηλυκά ειναι στον κοσμο τους..σκεψου οτι τα αρσενικα διώχνουν τα θηλυκά αφού και υπάρξει γεννα...ουτε εξω απο την φωλιά θα περασουν... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
![]() Ωραια η αριστερη ε..?? Σκορδαααααα φτου φτου...ματακια κτλ Αυριο βαζω κοκκινο και το απογειωνω...θα ανεβασω υλικο και αυριο ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 13-05-17 στις 23:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και τα 3 είναι ενδιαφέροντα ψάρια!
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Lth1;1009195
Ωραια η αριστερη ε..??[/QUOTE] Βρε ολο ειναι υπεροχο αλλα να σου εξηγησω γιατι 1ον Εχεις φτιαξει ενα σκιερο κομματι που γενικα το θελουν οι μελανοταινιες οταν στρεσαρονται για οποιοδηποτε λογο ή απλα εχουν τις μαυρες τους ![]() 2ον Οπως το εχεις στησει στα ματια μου μου κανει σαν να ειναι η "οχθη" αριστερα και μετα προς τα δεξια να βαθαινει οπως ειναι επιλεγμενα τα φυτα .......απλα υπεροχο! Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λουκα εχεις κανει ενα υπεροχο ενυδρειο πολλα Μπραβο
![]() ![]() Οσο για το στησιμο της αριστερης πλευρας δεν εχω ειλικρινα λογια ειναι απιστευτα πετυχημενο και ομορφο ![]() Να το χαρεις οσο δε παει!!!!!! Αααα και σκορδα μη ξεχνιομαστε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
AquaScaping World Magazine - 1o τεύχος | halvas69 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-10-14 22:58 |
The world's top 27 nature aquariums | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 17-10-07 22:00 |
Nature Aquarium World : 1,2,3 | Juan | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 3 | 12-11-05 17:26 |