|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στην επιλογη "I'm calculating for",τι πρέπει να βάλω?Με πέταξες στα δύσκολα!
|
|
||||
|
||||
![]()
To reach your target of 0.2ppm Fe you will need to add 2.8 milliliter (equivalent to 1/2 tsp + 1/16 tsp ) Flourish Comprehensive to your 45L aquarium to yield:
Το εκανα εγω για σενα να σε βγαλω απο τα δυσκολα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!
Θα τον ψάξω τον calculator! Είναι όμως σωστό να προσθέτω flourish με σκοπό να αυξήσω με αυτό τον τρόπο τον σίδηρο πχ στα 0,2 ppm? Γιατί όπως είπα παραπάνω,η ποσότητα του λιπάσματος τότε,θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που προτείνει η seachem για το flourish για τα λιτρα μου! |
|
||||
|
||||
![]()
Σου εχω βαλει τον calcurator.Πατα την επιλογη σε λιτρα και οχι σε γαλονια,και τσεκαρισε εκει που premixed.Βρες αυτο που θες και θα σου βγαλει ακριβως τι βαζεις σε αυτη τη δοση.
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχη βαλε 2 φορες και μετρα να μας πεις.
|
|||
|
|||
![]()
Προσπαθώ να ανεβάσω τον φώσφορο στο ενυδρείο.
Η seachem προτείνει 4,4ml για να πιάσω τα 0,5ppm. Προσθέτω την συγκεκριμένη ποσότητα εβδομαδιαία,αλλα οι μετρήσεις μου είναι 0 σταθερά. Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό? Καταναλώνονται γρηγορα τα φωσφορικά,και χρειάζεται να αυξήσω την δόση σιγα σιγά μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα? Σκέφτηκα ότι ίσως δεν κάνω σωστά το τέστ. Έχω το τέστ της Sera,και ομολογώ ότι η μεζούρα για το αντιδραστήριο σκόνης είναι σπαζοκεφαλιά!Πρέπει να βρείς την σωστή ποσότητα στην άκρη μιας "οδοντογλυφίδας"! Έχει κανείς φίλος που χρησιμοποιεί το ίδιο τέστ κάποιο tip για να βάζω την σωστή ποσότητα σκόνης? |
|
|||
|
|||
![]()
Εχθές πρόσθεσα στο ενυδρείο 2ml φώσφορο,και σήμερα μέτρησα πάλι 0.
Υπάρχει περίπτωση να απορροφάται τόσο γρήγορα από φυτά?Γιατί αν δεν συμβαίνει αυτό,τότε κάνω κάποιο λάθος στην μέτρηση... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με την γνώμη του? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έλλειψη CO2 ή κάτι άλλο? | gkri | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 9 | 03-06-15 21:01 |
Προγραμμά Λίπανσης | Αντωνης 74 | Λίπανση Φυτών | 0 | 14-10-14 18:59 |
Έλλειψη σιδήρου;;;; | lion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 19-03-10 17:32 |
Έλλειψη οξυγόνου | Mitsos | Δίσκοι | 6 | 18-03-09 15:49 |
Συμβουλές λίπανσης | Gorgi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 10-01-05 15:37 |