|
|
|||
|
|||
![]()
Περασα σημερα μια βολτα απο ενα pet που εξειδικεύεται στο θαλασσινό ,με σκοπο να ρωτησω για τιμες ψαριων κα προϊόντα.με πολυ μεγαλη χαρα ανακάλυψα οτι ενας υπάλληλος εκτος οτι ειχε απαντήσεις που ταυτίζονταν παρα πολυ μ αυτα που εχω διαβάσει εδω μεσα απο εσας(κ σας διαβαζω πολυ)ειχε κ την υπομονή να απαντησει με ιδιαιτερη ευγένεια πραγμα που εμενα μ σκλαβωνει.εκει που λιγο τα εχασα ειναι οταν των ρώτησα...αν υποθέσουμε οτι εχω μια καλη βιολογια με ενα καλο σκιμμερ με μια καλη κυκλοφορια κυκλοφορια ,ποσα ψαρακια μπορω να φιλοξενήσω στο 400αρι πχ σαν κ αυτα σ μεγεθος...κ του δείχνω ενα yellow tank.η απαντηση ηταν μεχρι 3 το πολυ 4 τετοιου μεγεθους.ισχύει;;;;εννοω ειναι τοσο ρυπογόνα.σ καμια περίπτωση δεν θα ηθελα 1.50 ενυδρειο να εχει 4 ψαρια .δεν λεω 25 εχω δισκους κ ξερω αλλα 4;;;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Δημήτρη!
Σε αυτα τα λίτρα μπορείς 3-4 τανγκ(ανάλογα το μέγεθος),δυο κοπαδακια των 5 ,δυο τρια ρασακια,ενα δυο γοβιους,κανενα ζευγάρι κλόουν,μερικές γαρίδες ασπόνδυλα και σαλιγκάρια! Φυσικά Οχι ολα μαζι,αλλα σαν τελικό στάδιο μπουσταρισματος ζωντανών! |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το tank δεν το ειπα σαν είδος αλλα σαν μέγεθος ψαριού.για συμβατότητες ειναι αλλο κεφάλαιο που εννοείται θα παω διαβασμένος.τις συμβατότητες τις εχω πληρωσει ακριβα στο γλυκό ηδη κ πλεον σεβομαι πολυ αυτο το κομματι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400αρι tropheous | poet | Tanganyika | 45 | 22-08-13 09:53 |
400αρι malawi | poet | Malawi | 5 | 24-09-12 11:47 |
Στησιμο απο την αρχη 400αρι rio | Dekanat | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 17-12-08 17:26 |