|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο μου
![]() 1. Απο τι πλαστικό αποτελούνται όλα αυτα τα υλικά ? 2. Τον ζεόλιθο που λές πόσο καιρό τον έχεις? Είναι η 7η φωτό ?
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Αρτεμησια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο μου, έχω την εντύπωση ότι έχεις πολλά πλαστικά δεν το λέω για να αλλάξεις κάτι απαραίτητα, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο ....
Είχε γραψει ο Κώστας http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...7&postcount=82 http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...6&postcount=84 Εγω θα χρησιμοποιούσα πιο πολλά βιολογικά, για το Κ1 δεν έχω και την καλύτερη των εντυπώσεων. Πόσα λίτρα είναι η λίμνη, για να δούμε για αεραντλία ?
|
||||
|
||||
![]()
Αρτεμησια καταλαβαινω τι λες.Το φιλτρο μου ειναι βαρυτητας και τροφοδοτητε απο το βοτομ ντρειν, οποτε θελω υλικα να μην μπουκονουν,γι αυτο το λογο σκεφτηκα και το κ1.η λιμνη μου ειναι περιπου στα 10000λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο για την αεραντλία ιδανικά θέλεις 80 με 100 λίτρα το λεπτό, απο εκει και πέρα αν έχεις ικανοποιητική ανατάραξη και η 60αρα είναι σίγουρα πιο φθηνή πάρε εκείνη .
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γεια και χαρα σε ολους σας, θα συνεχισω να σας δειξω λιγες ακομα φωτος απο την λιμνη μου γεματη πλεον με νερο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου βρε Γιώργο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαιρετω την παρεα απο malawi | lefterisafrica | Malawi | 21 | 27-01-11 04:04 |
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | Apostolos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 26 | 19-02-04 00:56 |