|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όσο δεν τα ήθελα τα led, τόσο περισσότερες κατασκευές βλέπω και αρχίζουν και με ψήνουν. Ειδικά μου αρέσει που μπορούμε να επιλέξουμε ακριβώς τα φάσματα και όχι σαν τις Τ5 που είναι περιορισμένες οι επιλογές.
Κατά τ' άλλα άψογος! |
|
|||
|
|||
![]()
Το αλουμινιο ειναι λιγακι θαμπο νομιζω.βαλε βινύλιο crom mirror κ θα εκλαγεις.ειναι κ πολυ φθηνό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντεχει τη θερμοκρασια?
|
|||
|
|||
![]()
Το εχω βαλει διπλα σ εξατμηση μηχανής.οποτε υπολογιζω πως Ναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι αυτοκολητο τυπου καρμπον αλλα καθρεπτης που το βαζεις με θερμοπιστολο?
|
|||
|
|||
![]()
Οχι μονο αυτοκόλλητο.αν θες σου δινω Κ δοκιμαζεις,δεν χανεις τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλα σε ευχαριστω!
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία δουλειά Δημήτρη, μπράβο.
Κάποιες ερωτήσεις... - σε τι ενυδρείο έχει μπει το φωτιστικό, τι διαστάσεις έχει η γυάλα; - έχεις βάλει 30 λευκά led (6500-7000K και 10000Κ) και 15 μπλε/κόκκινα. Είσαι ευχαριστημένος με αυτή την αναλογία σε ότι αφορά το φως που βγάζει ή θα άλλαζες κάτι; - μπορείς να βάλεις κάποιες φωτογραφίες του ενυδρείου με το φωτιστικό να δούμε το αποτέλεσμα; Όπως καταλαβαίνεις με ενδιαφέρει η κατασκευή σου και μάλλον θα το προσπαθήσω και εγώ ![]() ================================================== =========== Βλέπω επίσης οτι στα link που δίνεις τα power led ζητάνε 700mA αλλά οι drivers είναι στα 600mA. Δημιουργεί κάποιο πρόβλημα αυτό ή δεν επηρεάζει? |
|
||||
|
||||
![]()
Με ενδιαφερουν και εμένα οι προηγούμενες ερωτήσεις.
Επίσης επειδή είμαι άσχετος με led, μπορούν να ντιμαριστούν με κάποιον συγκεκριμένο driver ή δεν κάνουν αυτά τα led για ντιμάρισμα και χρειάζονται άλλα; |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λεντ κανουν απλα πρεπει να βαλεις ντραιβερ που να ντιμαριστουν.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, ευχαριστώ!
Σχετικά με την κατανάλωση που ρωτάει ο manos3 πιο πάνω; Επίσης αν σου είναι εύκολο μερικές φώτο του ενυδρείου να το δούμε σαν σύνολο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σχετικα με την αναλογια λευκων μπλε κοκκινων ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Δημητρη
![]() Ποιες οι εντυπωσεις σου απ τα συγκεκριμενα λεντ μεχρι τωρα;Σε συγκριση με τις Τ5; Στεγανοποιηση εκανες; Εγω ας πουμε που καιω γυρω στα 90w/ωρα στο δικο μου με 2 Τ5, ποση οικονομοια θα μπορουσα να κανω με μια παρομοια κατασκευη λεντ και να χω την ιδια αποδοση σε lumen μπορει να υπολογιστει στο περιπου;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια Δημητρη,ευχαριστω!
Λεω να ασχοληθω κι εγω απο χειμωνα με παρομοια κατασκευη..η στεγανοτητα το δυσκολο κομματι..ντιμαρονται τα συγκεκριμενα λεντακια με αυτον τον controler; http://www.ebay.com/itm/20A-Programm...19.m1438.l2649
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλαδη τοση μεγαλη διαφορα στα φυτα? Σε ποια? Για βαλε καμια φωτο το ενυδρειο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να έχει ίδια κατανάλωση με πριν αλλά πιο έντονο φωτισμό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη led φωτιστικου | clooyn | Φωτισμός | 50 | 08-03-13 00:55 |
κατασκευη φωτιστικου | kostas78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 18-12-12 22:05 |
Κατασκευη Φωτιστικου Για Reef Ενυδρειο (και Οχι Μονο) | accnt | Φωτισμός | 21 | 01-08-12 10:11 |
Κατασκευη προγραμματιζομενου φωτιστικου LED για ενυδρεια με φυτα | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 19-11-09 09:56 |