|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραία δουλειά έχεις κάνει Μπάμπη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να μπορούσα να βάλω και εγώ μερικά προσανάμματα αλλά όπως είδες και στο θέμα μου ακόμη να μάθω.
Καλή αρχή! |
|
||||
|
||||
![]()
προχώρησε λίγο το project ,όλα δουλεύουν μια χαρά εκτός από ένα κομμάτι κώδικα που δούλευε και μετά από τα Update αποφάσισε να μην (το download του datalog.txt ,Θα το δω αργότερα).
αφαιρέθηκε η οθόνη αφαιρέθηκε η δεύτερη τροφοδοσία (L7805) προστεθηκε θερμοκρασία νερού (tmp36 ) προστεθηκε το φλοτέρ και μερικές αλλαγες στην σελίδα όπως είναι τώρα θα το βάλω στην λίμνη μιας και σκεφτομαι το επόμενο διάστημα να ασχοληθώ μόνο με τον κώδικα, αλλωστε δεν είναι τέλειος και ίσος μπορέσω να τον χωρέσω σε ένα Uno photos ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Μπάμπη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωωω εσύ είσαι γρήγορος. Πότε άνοιξες το θέμα, πότε το τέλειωσες χαμπάρι δεν πήρα
![]() Με το breadboard θα το αφήσεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ .
AgMa όχι με κλεμες και όλα θα μπουν στο κουτί με τα ρελε . διορθώθηκε το λάθος του datalog.txt και μίκρυνε/διορθώθηκε ο κώδικας (κάτι που ξέχασα να κάνω είναι να κλίνουν οι αντλίες όταν κατέβει σημαντικά η στάθμη ) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampis varytimos : 30-05-17 στις 15:43 Αιτία: προσθήκη κείμενου |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Μπαμπη
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή-προγραμματισμός arduino από το 0 | AgMa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 356 | 15-09-18 20:18 |
arduino απορια | gregkn73 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 20-11-14 03:20 |
arduino controller | ikaria_jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-02-14 16:21 |
Να δοκιμάσω την τύχη μου και με ζωοτόκα. Ακούω προτάσεις | KOKORAS | Ζωοτόκα | 15 | 09-05-06 22:05 |