|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις καρδινάλιους τωρα μέσα, δεν μπορείς να σκληρύνεις το νερό
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα είναι αν θα ενοχλεί τις γαρίδες.
Οι καρδινάλιοι θα φύγουν. Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω? |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο αύξησε τις αλλαγές και βλέπεις,
μη βάλεις πρόσθετα μέσα
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ να τις αυξήσω,αλλά δεν ισχύει ότι όλα τα είδη γαρίδων χρειάζονται μικρές αλλαγές νερού?(διάβασα ότι ένα 10% είναι αρκετό).
Εγώ σκεφτόμουν μέχρι τώρα,ότι και το 30% που κάνω θα τους πέφτει βαρύ,που να πάω και σε 50%... |
|
||||
|
||||
![]()
αν βάλεις red chery δεν θα έχουν πρόβλημα,
αν βάλεις γαρίδες που θέλουν μαλακό νερό, τότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αξιζει να κανεις κατι και να χαλασεις τις παραμετρους του νερου..Εγω ειχα βαλει για το ιδιο προβλημα κοκκαλακι απο σουπια..Δεν ειδα ομως καμια σημαντικη αλλαγη...Κι εγω σκληρο νερο ειχα,αλλα υπηρχαν κι ενα σωρο mts που επιδεινωνουν το προβλημα..
Aλλαγες νερου οπως ειπαν και πιο πανω,δε μπορεις να κανεις κατι αλλο..
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά,ευχαριστώ πολύ!
Κάτι τελευταίο... Οι amano και οι blue pearl,θα έχουν πρόβλημα με τέτοιες αλλαγές? |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αλλαγές νερού για τις γαρίδες δεν πρέπει να είναι "μικρές" αλλά το νερό που θα προσθέσουμε "ίδιο" με αυτό που θα βγάλουμε. Δηλαδή οι παράμετροι του νερού να είναι σταθερές και να μην αλλάζουν με τις αλλαγές νερού. Οπότε λέμε μικρές και τακτικές αλλαγές, π.χ. 2 μικρές την εβδομάδα αντί για μία πιο μεγάλη.
Έχεις έλλειψη ασβεστίου... δηλαδή το ασβέστιο του ενυδρείου δεν φτάνει. Αν έχεις φυτά, τότε και αυτά πέρνουν από το ασβέστιο... χαρακτηριστικό σύμπτωμα στα φυτά, όταν υπάρχει έλλειψη ασβεστίου στο νερό, είναι τα νεαρά φύλλα να εμφανίζουν συχνά κιτρίνισμα στο περίγραμμά τους ή να είναι παραμορφωμένα. Ίσως να έχεις και πολλά σαλιγκάρια. Για ασβέστιο υπάρχουν διάφορα προιόντα π.χ. ένα είναι το KENT MARINE TURBO-CALCIUM
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχοι vs Ramshorn | lavres | Bettas | 28 | 03-11-16 15:15 |
τι να το ταίζω; (ramshorn) | μελινακι | Σαλιγκάρια | 2 | 13-04-16 12:54 |
ramshorn | karidas | Σαλιγκάρια | 5 | 05-01-16 22:38 |
Αλλοίωση τροφών | ioannis_79 | Διατροφή | 30 | 26-01-12 21:50 |