|
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο Κώστα !!!
πολύ όμορφο το ενυδρείο κ οι κάτοικοι ![]() τέτοια ενυδρεία χρειάζονται οι μονομάχοι ![]() ανέβασε καμιά γενική με μεγαλύτερη ανάλυση να χαρούμε κ τις λεπτομέρειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο,και το scape παρα πολυ ομορφο....!!
Ειδικα το ξυλο φοβερο! Ηθελα να ρωτησω γτ 9 ωρες φωτισμος? 2 φορες ταισμα δεν ειναι λιγο? Θερμοκρασια γτ την κρατας τοσο ψηλα? Φιλικα παντα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το LG-H500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το LG-H500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το LG-H500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πωλούνται σαλιγκάρια ramshorn blue Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gordon : 29-04-17 στις 19:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρωταω καθαρα απο περιεργεια αλλα και απο καταναλωσεις και στα 2 στοιχεια περισσοτερο...αλλα και για τις εποχες θα ελεγε καποιος...
Για τα φυτα πιστευω οτι ειναι πολυ το 9ωρες (φιλικα παντα) επισης μιας και ριχνεις και λιπασματα προσεχε μην και σου κανει εξαρση η αλγη... Στο δικο μου με 6 ωρες στην αρχη και πλεον με μαξ 8 αλλα με 3 ωρες στο φουλ τα φωτα πανε μια χαρα τα φυτα(περλινγκ κτλ) επισης για την θερμοκρασια που σου ανεφερα πριν ειδα μιας και δεν το εχω με το συγκεκριμενο ψαρακι http://www.seriouslyfish.com/species/betta-splendens/ Οτι ειναι απο 22-30 για αυτο μου φανηκε πολυ.... Στην φυση θα επαρκουσε ![]() ![]() ![]() Φιλικα παντα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο!!!!
Τυχερα ψαρακια!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασια μια χαρα ειναι.
Το καλοκαιρι απλα κρατα την κατω απο 30. Πολυ ομορφο ενυδειο και και το μεγεθος τελειο απλα. Το μονο που θα εβγαζα ειναι τα apple snail. Τζαμπα ρυποι. Και παλι μπραβο.
|
|||
|
|||
![]()
το καπάκι πως το έκανες ? μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες ?
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ρχοντας ο μονομάχος, έχει χαρέμι και υπέροχο ενυδρείο.Μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο! μπραβο για τα λιτρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα.
Και τα bettάκια σου, από τα πιο τυχερά στη χώρα! Μπράβο για τα λίτρα, και για το ότι δεν επιδίωξες να "φουλάρεις" το δημιούργημά σου. Ένα πολύ όμορφο και αντιπροσωπευτικό δείγμα της φύσης! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta spleder aquarium | Apollwnas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 19 | 18-03-10 18:35 |
eheim long-term Co2 test | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 21-12-09 15:44 |
Προετοιμασια betta aquarium | apolonistis | Bettas | 8 | 25-10-09 18:30 |
Το Εγκαινιάζω !!! - Betta Aquarium | crazyio | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 01-12-06 20:57 |