|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι με το τεφλόν το αγόρασα,(λόγω απόστασης θεώρησα ότι θα ήταν σωστό... Δυστυχώς τα έχει αυτά η επαρχία) ναι το έχω βάλει στο ίδιο διαμέρισμα ώστε να υπάρχει ροή και από το εσωτερικό,(οπότε μένει έτσι μέχρι να γίνει καμία αλλαγή και να το ξηλωσω τελείως).Άρα εγώ που δν έχω πολύ ανατάραξη πρέπει να φερω τον σωλήνα ελαφρώς πιο πάνω για να κάνει μπουρμπουλυθρες..(θα ανεβάσω βιντεάκι για πιο σίγουρα) τώρα στην έξοδο δν έχει τπτ σκέτη η σωλήνα λίγο πιο μικρή διάμετρο για να πέρασει από την τρύπα του εσωτερικού και να στηριχτεί..(ανεβάζω και την πίεση έτσι φαντάζομαι)
Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικη (γενικως) | kixlidatos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 08-11-14 17:12 |
ΑΠΟ MOLLY ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ(?) | HLIASKR | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 28 | 13-10-11 14:31 |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |
κατι σαν σκουρια απο την πανω μερια των γκαπυ.. | μελινακι | Ζωοτόκα | 7 | 29-01-08 14:36 |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |