|
|
|||
|
|||
![]()
Θενκς..όλους.
|
|
||||
|
||||
![]()
να ακουμπαει.
γενικως τα χρωματα της api ειναι λιγο χαλια. τουλαχιστον στο χαρτι.με καποιες μετρησεις πιο πολυ μαντευεις το νουμερο παρα το βλεπεις ![]() ασχετα απαυτο,ειτε 20 μετρας ειτε 40,θες αλλαγη νερου ![]() @giannhs_29 εχει απαντηθει στο θεμα σου. συνεχιζεται εκει η συζητηση. |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά προτιμώ να μη βάζω τη κάρτα με τους χρωματισμούς πίσω από το μπουκαλάκι,
γιατί ο χρωματισμός επηρεάζεται από τα χρώματα της κάρτας, τη βάζω δίπλα και όχι πολύ κοντά, από πίσω άσπρο χαρτί, και το φως πίσω από το χαρτί, γιατί από μπροστά, η σκιά που σχηματίζεται στο χαρτί αλλοιώνει τον χρωματισμό. Ασχετα όμως με όλα αυτά , πλέον δεν κοιτάζω τη κάρτα, αν δω πως το τεστ πορτοκαλίζει σημαίνει πως πρέπει να γίνει αλλαγή, θέλω να βλέπω τόνους του κίτρινου στο τεστ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι για το τεστ NO3 που προμηθεύτηκα πριν λίγο καιρό, έχω ζήτημα καθώς δεν μπορώ να καταλάβω αν η ένδειξη δείχνει 10 ή 20. Οπότε όπως είπε και ο Τάκης όποτε βλέπω πορτοκαλί κάνω αλλαγή νερού. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δε θα έπρεπε η εταιρεία να είχε καλύτερη διάκριση μεταξύ των χρωμάτων
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το 10 με το 20 έχει πολύ μικρή
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- ¶σχετο..αν κατάλαβα καλά όλοι το κρατάτε στο κίτρινο?Σαν να λέμε νιτρικά 5? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bilay : 12-04-17 στις 18:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Tags |
api, νο3 test |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοκιμαστικο paludarium 80l-test-test..1-2...test!! | kwstas_original | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 60 | 04-08-10 11:31 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |