|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι οντως βγαινει πιο φτηνο απ το power4 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελετε μπορουμε να κανουμε και ομαδική παραγγελια.
Εκτός απο trace εχει και καλιο και σίδηρο και αλλα λιπάσματα.
|
||||
|
||||
![]()
Ειχε ανοιχτει θεμα -προσφατα κιολας- με ομαδικη παραγγελια απο tnc αλλα καπου κολλησε η δουλεια οταν αυξανονταν πολυ οι ποσοτητες,κατι οτι δεν εστελνε καθολου ή οτι τα μεταφορικα ηταν απαγορευτικα,κατι τετοιο τσπ και δεν προχωρησε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και δεν ξερω γιατι κολησε το συγκεκριμενο trace. Θα δειτε τα φυτα σας πρασινα... ![]() Τωρα εχω δοκιμασει και tnc και απο αλλα καταστηματα οπως το co2 art. Δεν ειναι τα ιδια , προτιμηστε το tnc.. Τα ενυδρεια μου οπως τα βλεπεται τωρα τρεχουν με ιχνοστοιχεια απο co2art. Αν μπορεσεται βρειτε και dtpa fe για εξτρα σιδηρο.. εγω το βρηκα σε τοπικο καταστημα. Για να παρεται μια ιδεα.. Ακολουθω Ει με δοσολογιες, 0,01ppm fe απο traces, και 0,02ppm απο dtpa fe 11%. Tα παραπανω 3 φορες την εβδομαδα, η χαμηλη δοσολογια οφειλεται απλα στο οτι δεν εχω υποστρομα ενεργο... δεν αποροφαει τπτ. Γενικα απορω , εσεις που ριχνεται μπολικα traces ,δεν εχεται παρατηρησει τοξικοτητες στα φυτα? Θα ηθελα να βρω και σε σκονη fe gluconate αλλα δεν βρισκω , εχει πετυχει πουθενα κανεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο θα δοκιμάσω τη συνταγή σ γιατί και γω δεν έχω ενεργό υπόστρωμα...
Τωρα για τοξικότητα δεν θα το λεγα αλλά κι από χρώματα νομίζω πως είναι μια χαρά,βέβαια δεν έχω δοκιμάσει tnc για να χω μέτρο σύγκρισης.
|
||||
|
||||
![]()
Στα φυτα που κρατας δυσκολα θα δεις τοξικοτητα, λογο της αργης αναπτυξης...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μόνο που βλέπω ψάρια που άλλοι συνηθίζουν να βάζουν σε 50-60λίτρα, να τα έχεις σε 350 (όπως τους πρέπει δηλαδή)... μου είναι αρκετό για να πω... ΜΠΡΑΒΟ.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είχα καλούς και αυστηρούς δασκάλους!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχο το ενυδρειο σου!!! Μπραβο!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nature Style | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 45 | 12-02-17 10:04 |
DIY 120 λίτρα nature style | ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 25-12-16 09:20 |
"Ruff Inna Jungle" Paludarium | Aquabug | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 26 | 04-02-14 21:41 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |