|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μερικά άδεια καβούκια στο ενυδρείο ώστε όταν χρειάζεται να αλλάζει να μην σκοτώνει τα σαλιγκάρια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω θα το ξερω για αλλη φορα οριστε ο καμαρωτος κυριος ερημιτης ποζαρει με το καινουργιο τριαρι χαχαχα
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα Μία χαρά τον βλέπω!
|
|
||||
|
||||
![]()
σούπερ ο κύριος,μια χαρά σουλάτσο ρίχνει!
πάντως η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου πρότεινε ο Δημήτρης golf! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλημερα,τι λετε θα επιζησει η ακρο? εχει λιγο καιρο που εμφανιστηκαν πρασινοι πολυποδες σαν λουλουδακια
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα
![]() σημερα ειμαι χαρουμενος γιατι πλεον ειναι εμφανες οτι εχω αρχισει να πιανω την πολυ ομορφη κοραλινη που την περιμενα πως και πως, σε πολλα σημεια στον βραχο εχει μωβ και ροζ βουλες. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλορίζικη να είναι....... με σωστές παραμέτρους χωρίς μεταβολές,αρκετή ροή και ένταση στο φωτιστικό δεν έχει κανένα πρόβλημα η πανέμορφη σεκαλε! όσο μπορείς πιο ψιλά να την έχεις! |
|
||||
|
||||
![]()
σημερινες μετρησεις με salifert
NO3 1 KH 7.7 CA 420 MG 1320 SALT 1024 Kαι μια απορεια για την xenia εχει τρια στελεχη-κορμους και ο ενας εχει λεπτυνει πολυ και κρεμεται σε μια κλωστη,ενω το κοραλι πανω φαινεται μια χαρα. γιατι εγινε ετσι ξερετε?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη φορά ενυδρείο και ένας ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | sotiris_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-10-16 11:47 |
πρώτη φορά με αντίστροφη όσμωση!!! | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-07-11 23:58 |
Η πρώτη μου φορά!!!! | Iann_is | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 09-03-08 13:19 |