|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρειο ειναι μ60*π30*υ35... Ειμαι στο ψαξιμο για το τι θα βαλω μεσα (διαβαζω στο φορουμ μια εβδομαδα τωρα).. Στο μονο που εχω καταληξει ειναι οτι θα ειναι φυτεμενο, επισης θα βαζω νερο βρυσης... |
|
|||
|
|||
![]()
αυτα τα κουτακια εχει το φιλτρο μεσα τα οποια ηταν στην μεσαια θηκη του φιλτρου...
μηπως να το βγαλω και να παρω εναι καινουριο οχι ακριβο που να κανει για τα λιτρα του ενυδρειου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Όμως εγώ πιστεύω ότι κι αυτό κάνει τη δουλειά του. ¶νοιξε όμως τα κουτάκια να δούμε και τι υλικά έχουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ανοιγουν ειναι κολλημενα. το εναι εχει μεσα μπλε σαν σφουγγαρι το αλλο εχει ενα πρασινο σαν σφουγγαρι το αλλο εχει κατι στρογγυλα μπαλακια πορτοκαλι και το αλλο σαν βαμβακι αλλα φαινεται χαλασμενο... ΚΛΕΟΒΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα το ίδιο ακριβώς ενυδρείο.
Εγώ τα είχα με αυτη τη σειρά: Δεξι διαμέρισμα θερμαντήρας. Μεσαίο βαμβάκι>σφουγγάρι>σιροπαξ. Αρίστερό κυκλοφορητής που συνδεόταν με σωληνάκι pvc και γωνίες ώστε να βγαίνει το νερό και να το κατευθύνεις. Μπορείς να βάλεις και πιο δυνατό κυκλοφορητή αν θες να το μπουκώσεις με πιο πολύ σφουγγαρι βαμβάκι. Απ' οτι είδα όμως δεν έχεις τα σωληνάκια για να κάθετε χαμηλά η αντλία?
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που εχεις πωλούνται όπως τα βλέπεις για ανταλλακτικά από ενα φίλτρο που δεν θυμάμαι πως το λένε , αν πας σε ενα pet city (όσο κι αν τα αντιπαθω) θα τα βρεις καινούρια και αρκετά οικονομικά... Καθώς δεν ανοίγουν . παρόλα αυτά μπορείς να κανείς το εξης να αγοράσει ενυδριακο βαμβάκι , βιολογικό υλικό κι ενα σφουγγαρακι , και να τα βάλεις με τη σειρα που σου ειπαν κι στο τελευταιο κουτάκι αν συνδέονται να βάλεις εναν κυκλοφορητή και θα δουλεύει σαν φιλτρο
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, δοκίμασα πάλι σήμερα το φίλτρο που έχει και δεν λειτουργεί πρέπει να πάρω ένα το ιδιο γιατί και το μαύρο κουτί που έχει μέσα το ενυδρείο είναι κολλημένο... Έχω τα λατιχακια για την αντλία απλα δεν τα έχω βγάλει φωτο...
Τώρα για τα κουτάκια με τα υλικά σκέφτηκα να τα σπάσω για να τα βαλω μεσα σε ξεχωριστά τούλια από μπομπονιέρες τι λέτε κάνει αυτό??? Και αν δεν βρω το ίδιο εξάρτημα (φωτο 3) μπορώ να βάλω κάτι παρόμοιο να κάνει την ίδια δουλεια??? Επίσεις ο φωτισμός που έχει είναι μία λαμπα Τ8 15W είναι καλό το φως η θέλει παραπάνω?? Και παλι σας ευχαριστώ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΒΟΗΘΕΙΑ | brown | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 29-12-15 23:20 |
Pet shop η αποθηκη?? | malawimbuna | Παραλία - Beach Bar | 5 | 07-04-09 00:42 |
Ενυδρειο βοηθεια | MIkex24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-01-09 21:41 |
Βοηθεια για ενυδρειο 683 λιτρων!!!!! | FRIXOSMJOKER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-07-08 00:18 |
Το ενυδρειο μου. (με την βοηθεια σας | nik0s7 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 14-01-08 01:18 |